Rubriek

Uncategorized

Rubriek

Op de grens van Overijssel en Friesland ligt deze vergaderlocatie op een ruim opgezet villapark. Combineer vergaderen met teambuilding op deze ideale locatie. Geniet tijdens het vergaderen van een uitgebreide broodlunch. Na een intensieve dag kunt u ’s avonds een activiteit naar keuze kiezen. U overnacht in een van de luxe woningen.

Combineer vergaderen met teambuilding

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de rand van natuurgebied De Weerribben. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is ook gezellig ingericht. Daarnaast staat de boerderij op een groot opgezet erf en tevens grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Daarnaast heeft u vanuit de serre schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Teambuilding combinatie

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen.

De unieke vergaderruimtes

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Tevens kan elke ruimte worden ingericht naar uw gewenste opstelling. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch. Slapen in het hart van deze gezellige stad, eten en borrelen in het sfeervolle restaurant en ’s avonds nog even de stad in voor een borrel. Het bezorgen van een warm welkom is hier misschien niet uitgevonden, maar het ligt wel diep in ons DNA.

Vergaderarrangement in hartje Den Bosch

In een bad vol Brabant op z’n best, waar alles en iedereen er is om het u naar de zin te maken. Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt als zakelijk reiziger, wij zien u graag. Tevens kunt u overnachten in onze hotelkamers en vergaderen in onze zalen en maag gebruik van onze niet te versmaden brasserie.

Culinair overnachten in hartje Den Bosch

Alle 125 hotelkamers zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet.

Het hotel beschikt over een gezellige Brasserie met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Tevens wordt alles door de chef en zijn keukenteam vers bereid, als het even kan met producten uit ons mooie Brabant.

Meetings Congressen & Events

Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met led verlichting.

De prachtige omgeving

Ervaar de Binnen-dieze, bewonder de Sint-Janskathedraal en koester de wereld van Jeronimus Bosch. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is.

De stad biedt een wisselend scala aan mogelijkheden voor uw bezoek. Ook voor allerlei verschillende groepsactiviteiten en workshops kunt u terecht in ‘s-Hertogenbosch, zeker als het een bedrijfsuitje betreft.

Voor meer informatie over dit leuke Vergaderarrangement in hartje Den Bosch vindt u op onze website!

Als u gebruik maakt van een meerdaags bedrijfsweekend me stoere activiteiten zult u dat nooit meer vergeten! Samen met uw collega’s er even tussenuit met leuke activiteiten en een stukje teambuilding. Wij bieden erg leuke meerdaagse weekenden voor u en uw collega’s aan met stoere activiteiten. Onderstaand vindt u een voorbeeld van onze arrangementen.

Meerdaags bedrijfsweekend in Giethoorn – Stoere activiteiten

Genieten met uw team bij een sfeervolle locatie aan het water in hartje Giethoorn. Tijdens dit bedrijfsweekend staan er leuke activiteiten gepland zoals het rijden met een DAFje en een High Wine of High tea in het restaurant. Het varen met een bootje mag uiteraard ook niet ontbreken bij dit gezellige bedrijfsweekend.

Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Teambuilding en Fun in 1 op de Veluwe

Er staan leuke activiteiten op het programma en een stukje teambuilding. Samen lekker eten en aansluitend overnachten in een groepslodge. De volgende dag staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en gaat u nog even lekker de omgeving verkennen met het GPS klootschieten.

De perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje op de Veluwe. Denk hierbij aan een actief weekendje weg of een complete teambuilding dag met aansluitend diner. Alle activiteiten kunnen los worden geboekt en wij kunnen uiteraard ook activiteiten combineren een speciale dag op maat voor u maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Meerdaags Teambuilding met Escape activiteiten – op de Veluwe

Met dit bedrijfsweekend moet u met uw collega’s uit het bos zien te ontsnappen. Dit doet u met onze Escapetour op Nationaal Park Veluwezoom. Tevens gaat u samen lekker eten en ook overnachten in Finse Chalets. Ten slotte gaat u goed ontbijten om vervolgens Escaperoom De Kolenmijn in te gaan! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Voor meer Meerdaags bedrijfsweekend met stoere activiteiten kunt u kijken op onze website.

Duurzaamheid is een steeds belangrijker concept binnen de samenleving, daarom is het voor bedrijven ook heel belangrijk om zich in te zetten voor duurzaamheid. Er zijn vele verschillende manieren om duurzaam te ondernemen, alleen bij duurzaamheid komt meestal ook een hogere prijs kijken. Maar aan de andere kant kan het wel de bedrijfsreputatie verbeteren. Daarom kun je ook het best investeren in duurzaam drukwerk. In deze blog gaan we vertellen hoe je dat doet en waarom. 

Waarom duurzaam printen

Stel je wilt jouw duurzame onderneming promoten en laat hiervoor visitekaartjes drukken. Dan is er geen betere manier om aan te tonen dat je onderneming duurzaam is, dan het gebruik van duurzaam papier voor de visitekaartjes. In dit geval is het visitekaartje onderdeel van de eerste indruk van de potentiële klant. Wanneer je een duurzame onderneming beweert te zijn, maar geen duurzaam papier gebruikt. Kan het voorkomen dat de potentiële klant de duurzaamheid in twijfel trekt. Daarnaast helpt het gebruik van duurzaam papier natuurlijk ook bij, de duurzaamheid van de onderneming. 

Hoe kun je duurzaam printen

De stap richting duurzaam printen is kleiner dan je zou denken. Aangezien bedrijven zich steeds meer inzetten voor duurzaamheid, zetten ook bedrijven die drukwerk leveren zich in voor duurzaamheid. Als je bijvoorbeeld kijkt naar peterprint, biedt deze onderneming een groot assortiment aan duurzaam papier. Je kunt bijvoorbeeld je visitekaartje op duurzaam papier laten printen, maar ook flyers, brochures of zelfs posters. Naast dat er gebruik wordt gemaakt van duurzaam papier, plaatst deze onderneming ook nieuwe bomen. Deze bomen worden geplant ter compensatie van de bomen die gekapt worden, zodat de natuur intact blijft. Een extra stap naar een duurzame samenleving dus.    

Het duurzame papier 

Door het planten van nieuw bomen, wordt niet in een keer de gekapte bomen beschouwd als zijnde duurzaam papier. Maar toch wordt de mogelijkheid van duurzaam papier wel geboden. Het duurzame papier komt tot stand door het hergebruiken van oud papier. Het oude papier wordt verwerkt om vervolgens nieuwe vellen papier van te maken, het enige nadeel is dat dit papier niet volledig wit is als nieuw papier. Aangezien er veel kleur gedrukt wordt op papier, zie je een mengsel van deze kleuren terug in het hergebruikte papier. Voor de rest is de kwaliteit van het papier gelijk, ondanks het er anders uitziet dan dat men gewend is. Terwijl het geen kwaad kan om duurzaam papier te normaliseren.

Onthutsend , hoe bestuurlijk Nederland zichzelf verrijkt met leuke adviesbaantjes en eigen bv’s. Teveel macht bij enkelen zorgt voor vriendjespolitiek en machtsmisbruik. Een blik in de wereld van de subsidie maffia in Nederland. Dit is trouwens niet typisch iets voor een specifieke politieke partij, in dit geval is het een keer het CDA. Het is ook niet typisch iets voor Limburg , het is overal aanwezig in elke provincie en op elk bestuurlijk niveau. Het is wel ontluisterend om te zien hoeveel macht die soort lieden hebben en elkaar allemaal helpen en hiervoor gemeenschapsgeld gebruiken. Kent u ook meer van dit soort verhalen, ik denk dat de redactie van het nrc er blij mee is.

Lees dit Artikel van het NRC over gedeputeerden die hun bestuurlijk netwerk en positie inzetten om zichzelf te verrijken. Vriendjespolitiek en vage advies functies voor oud bestuurders.

Wat goed is dat ze het ( opnieuw ) gaan onderzoeken. ( Verstandig om dit voor ELKE provincie te doen )

In Limburg wil men dat vanaf nu functies ingevuld worden via open sollicitaties ipv dat de zittende macht bepaalt wie ze op welke stoel willen hebben zitten. Ook zou ik adviseren de bestuurlijke periode voor iedereen maximaal 4 jaar te laten bedragen met een clausule dat soortgelijke baantjes daarna niet meer ingevuld mogen worden door desbetreffende. Zo doorbreek je het kartel en voorkom je dit soort uitwassen in de toekomst.