Menu
Uncategorized

Meerdaags bedrijfsweekend met stoere activiteiten

Meerdaags bedrijfsweekend met stoere activiteiten

Als u gebruik maakt van een meerdaags bedrijfsweekend me stoere activiteiten zult u dat nooit meer vergeten! Samen met uw collega’s er even tussenuit met leuke activiteiten en een stukje teambuilding. Wij bieden erg leuke meerdaagse weekenden voor u en uw collega’s aan met stoere activiteiten. Onderstaand vindt u een voorbeeld van onze arrangementen.

Meerdaags bedrijfsweekend in Giethoorn – Stoere activiteiten

Genieten met uw team bij een sfeervolle locatie aan het water in hartje Giethoorn. Tijdens dit bedrijfsweekend staan er leuke activiteiten gepland zoals het rijden met een DAFje en een High Wine of High tea in het restaurant. Het varen met een bootje mag uiteraard ook niet ontbreken bij dit gezellige bedrijfsweekend.

Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Teambuilding en Fun in 1 op de Veluwe

Er staan leuke activiteiten op het programma en een stukje teambuilding. Samen lekker eten en aansluitend overnachten in een groepslodge. De volgende dag staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en gaat u nog even lekker de omgeving verkennen met het GPS klootschieten.

De perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje op de Veluwe. Denk hierbij aan een actief weekendje weg of een complete teambuilding dag met aansluitend diner. Alle activiteiten kunnen los worden geboekt en wij kunnen uiteraard ook activiteiten combineren een speciale dag op maat voor u maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Meerdaags Teambuilding met Escape activiteiten – op de Veluwe

Met dit bedrijfsweekend moet u met uw collega’s uit het bos zien te ontsnappen. Dit doet u met onze Escapetour op Nationaal Park Veluwezoom. Tevens gaat u samen lekker eten en ook overnachten in Finse Chalets. Ten slotte gaat u goed ontbijten om vervolgens Escaperoom De Kolenmijn in te gaan! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Voor meer Meerdaags bedrijfsweekend met stoere activiteiten kunt u kijken op onze website.