Rubriek

Groothandel

Rubriek

Zowel bedrijven alsook particulieren bestellen steeds meer producten online en dit is ook logisch. Je kunt gemakkelijk vanuit je bureaustoel of vanaf de bank kijken wat je wilt hebben, of het voorradig is en wat de kosten zijn. Vervolgens bestel je het product door een paar muisklikken en een online betaling. Het product wordt vaak de volgende dag, maar soms zelfs ook dezelfde dag, afgeleverd zonder dat je hier zelf veel moeite voor hebt moeten doen.

Dit betekent niet dat alles ook echt online gedaan wordt. Door de grote hoeveelheid online bestellingen groeit ook het aantal distributiecentra in onder andere Nederland. Het is handig dat de producten zich in een centraal magazijn bevinden, zodat logistiek ook snel en flexibel kan gebeuren.

Deze magazijnen worden hier volledig voor ingericht met de juiste magazijnrekken, zodat bestellingen snel kunnen worden samengesteld en als 1 pakket kunnen worden verstuurd.

Er zijn ook weer speciale bedrijven die zich volledig richten op de inrichting van dit soort magazijnen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld: Multitube. Zij zijn Toonaangevend in oplossingen voor logistieke procesverbetering, werkplekoptimalisatie, 5S en Visueel Management.

 

 

 

Industriële bedrijven bieden hun klanten praktische oplossingen. Elk element van het product dat u produceert, moet daarom perfect zijn. Maakt uw bedrijf transportkarren, caravans, landbouwmachines of zelfs medische bedden? Dan zorgt u ervoor dat ze over beste wielen beschikken. Op wielen.nl vindt u daarom wielen voor alle toepassingen.

Wielen voor elk type vervoer
De juiste wielen zijn onmisbaar. Want elk type vervoer heeft weer een ander wiel nodig. Voor een klein handkarretje, is het een belangrijke eis dat de wielen snel en eenvoudig alle kanten op zwenken. Terwijl een ander transportmiddel vooral een zware belasting aan moet kunnen. De wielen moeten daarom goed worden afgestemd op het product.

Bij Konijnenburg wielen zijn veel soorten wielen te bestellen. Transportwielen, medische wielen of luchtband wielen: het zit allemaal standaard in het assortiment. Ze hebben allemaal de eigenschappen die voor het soort transport nodig zijn. Want de wielen die u aanschaft, moeten natuurlijk wel optimaal hun werk doen.

Bestel wielen op maat
Elk bedrijf heeft zo zijn eigen wensen. Daarom kan het voorkomen, dat de standaard wielen niet helemaal passen bij wat u in uw hoofd heeft. Konijnenburg wielen levert ook wielen op maat. U kunt hier uw eigen wiel laten ontwikkelen en produceren. Want voor elke wens is er een oplossing.

Konijnenburg wielen levert in de B2B markt. Het bedrijf heeft stabiele en stevige wielen voor ondernemingen die op zoek zijn naar de beste kwaliteit. Hierdoor maakt u voor uw klanten een kar, caravan of machine met de meest efficiënte wielen. Zo staat u volledig achter uw product.

Technische dienstverlener Imtech en het kweekbedrijf PlantLab werken aan ‘hightech’ kassen die zonder daglicht en dankzij gestapelde lagen op een extreem klein oppervlak groente, fruit en planten kunnen kweken.
 
Imtech denkt met het concept een antwoord te hebben op de groeiende voedselbehoefte en de steeds schaarser wordende grond. Daarnaast is de kweek in de ‘hoogtechnologische’ teeltruimte praktisch energieneutraal, aldus een woordvoerder van het bedrijf uit Gouda.

Een gebouw van veertien teeltlagen op een oppervlakte van 100 bij 100 meter volgens het bedrijf voldoende om een stad als Den Bosch (140.000 inwoners) van verse producten te voorzien. Met die techniek worden de huidige kassen achterhaald, denken beide bedrijven.

Binnenstad

Zonder de behoefte aan daglicht kan met de nieuwe methode ook, zelfs onder de grond, in binnensteden geteeld worden, wat volgens Imtech veel transportkosten kan schelen. De inzet van efficiënte LED-verlichting moet dit mogelijk maken. “De CO2-afruk van veel voedsel is tegenwoordig enorm”, aldus de woordvoerder.

De geheel gecontroleerde productieomgeving zorgt daarnaast voor een “exact voorspelbaar oogstmoment en een betere smaak, kwaliteit en voedingswaarde”. In China en Japan wordt al gewerkt aan vergelijkbare vormen van’vertical farming’.

Zon

Voor ontwikkelingslanden, die kampen met een overschot aan zonlicht, voorzien beide bedrijven de inzet van zonnepanelen. Het tekort aan water kan minder nijpend worden gemaakt dankzij de wiskundige groeimodellen die PlantLab ontwikkelt. Hierdoor is bij wijze van spreken tot op de druppel precies te berekenen hoeveel water er nodig is.

Imtech en PlantLab verwachten dat binnen enkele jaren overal ter wereld dergelijke kwekerijen kunnen ontstaan. “We zullen er aan moeten wennen dat ons voedsel uit dit soort ‘fabriekjes’ komt.

Bron:nuzakelijk.nl

In Europa zijn in april minder personenauto’s verkocht dan een jaar eerder.

In vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden daalden de Europese autoverkopen met 7,4 procent. Over de eerste drie maanden van het jaar is er nog wel sprake van een gestegen verkoop met 4,8 procent. Dat maakte de Europese brancheorganisatie van autofabrikanten ACEA maandag bekend.

In totaal verkochten autofabrikanten in april in de Europese Unie 1,13 miljoen personenauto’s. Een jaar eerder waren dat er 1,22 miljoen. Over het eerste kwartaal lag het aantal verkochte personenauto’s op ruim 4,80 miljoen ten opzichte van ruim 4,58 miljoen in dezelfde periode een jaar eerder.

De verkopen verschilden flink per land. Zo zag Ierland het aantal verkochte personenauto’s in april bijna verdubbelen tot 8544 stuks.

Bron: nuzakelijk.nl