Menu
Groothandel / Transport

De juiste wielen voor uw product

Industriële bedrijven bieden hun klanten praktische oplossingen. Elk element van het product dat u produceert, moet daarom perfect zijn. Maakt uw bedrijf transportkarren, caravans, landbouwmachines of zelfs medische bedden? Dan zorgt u ervoor dat ze over beste wielen beschikken. Op wielen.nl vindt u daarom wielen voor alle toepassingen.

Wielen voor elk type vervoer
De juiste wielen zijn onmisbaar. Want elk type vervoer heeft weer een ander wiel nodig. Voor een klein handkarretje, is het een belangrijke eis dat de wielen snel en eenvoudig alle kanten op zwenken. Terwijl een ander transportmiddel vooral een zware belasting aan moet kunnen. De wielen moeten daarom goed worden afgestemd op het product.

Bij Konijnenburg wielen zijn veel soorten wielen te bestellen. Transportwielen, medische wielen of luchtband wielen: het zit allemaal standaard in het assortiment. Ze hebben allemaal de eigenschappen die voor het soort transport nodig zijn. Want de wielen die u aanschaft, moeten natuurlijk wel optimaal hun werk doen.

Bestel wielen op maat
Elk bedrijf heeft zo zijn eigen wensen. Daarom kan het voorkomen, dat de standaard wielen niet helemaal passen bij wat u in uw hoofd heeft. Konijnenburg wielen levert ook wielen op maat. U kunt hier uw eigen wiel laten ontwikkelen en produceren. Want voor elke wens is er een oplossing.

Konijnenburg wielen levert in de B2B markt. Het bedrijf heeft stabiele en stevige wielen voor ondernemingen die op zoek zijn naar de beste kwaliteit. Hierdoor maakt u voor uw klanten een kar, caravan of machine met de meest efficiënte wielen. Zo staat u volledig achter uw product.