Menu
Groothandel

Steeds meer bedrijven vestigen hun distributiecentrum in Nederland

Zowel bedrijven alsook particulieren bestellen steeds meer producten online en dit is ook logisch. Je kunt gemakkelijk vanuit je bureaustoel of vanaf de bank kijken wat je wilt hebben, of het voorradig is en wat de kosten zijn. Vervolgens bestel je het product door een paar muisklikken en een online betaling. Het product wordt vaak de volgende dag, maar soms zelfs ook dezelfde dag, afgeleverd zonder dat je hier zelf veel moeite voor hebt moeten doen.

Dit betekent niet dat alles ook echt online gedaan wordt. Door de grote hoeveelheid online bestellingen groeit ook het aantal distributiecentra in onder andere Nederland. Het is handig dat de producten zich in een centraal magazijn bevinden, zodat logistiek ook snel en flexibel kan gebeuren.

Deze magazijnen worden hier volledig voor ingericht met de juiste magazijnrekken, zodat bestellingen snel kunnen worden samengesteld en als 1 pakket kunnen worden verstuurd.

Er zijn ook weer speciale bedrijven die zich volledig richten op de inrichting van dit soort magazijnen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld: Multitube. Zij zijn Toonaangevend in oplossingen voor logistieke procesverbetering, werkplekoptimalisatie, 5S en Visueel Management.