Menu
Uncategorized

Combineer vergaderen met teambuilding

Combineer vergaderen met teambuilding

Op de grens van Overijssel en Friesland ligt deze vergaderlocatie op een ruim opgezet villapark. Combineer vergaderen met teambuilding op deze ideale locatie. Geniet tijdens het vergaderen van een uitgebreide broodlunch. Na een intensieve dag kunt u ’s avonds een activiteit naar keuze kiezen. U overnacht in een van de luxe woningen.

Combineer vergaderen met teambuilding

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de rand van natuurgebied De Weerribben. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is ook gezellig ingericht. Daarnaast staat de boerderij op een groot opgezet erf en tevens grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Daarnaast heeft u vanuit de serre schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Teambuilding combinatie

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen.

De unieke vergaderruimtes

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Tevens kan elke ruimte worden ingericht naar uw gewenste opstelling. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.