Menu
Uncategorized

Met relaties een bijzondere incentive beleven in Oostende

Met relaties een bijzondere incentive beleven in Oostende

Met relaties een bijzondere incentive beleven in Oostende. Deze locatie biedt de ideale combinatie van stad en strand.  Met een spannende Escape Challenge en sportieve strandactiviteiten kunt u de omgeving en elkaar beter leren kennen. Oostende is een bruisend kustplaatsje dat vlakbij de middeleeuwse Belgische stad Brugge ligt. Ontdek de historische bezienswaardigheden van Brugge en geniet van de zon, zee en strand in Oostende. Tevens is dit een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een mix van cultuur, spanning en ontspanning.

Met relaties een bijzondere incentive beleven in Oostende

Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijden op de verschillende strandactiviteiten. Tevens bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Daarnaast staan alle activiteiten onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen

Spannende en actieve teamgames

De Brugge Escape Challenge is een spannend spel waarbij teams met een iPad opdrachten uitvoeren en punten verzamelen om te winnen. Daarnaast is het spel een leuke manier om de omgeving te verkennen en de strijd aan te gaan met andere teams. De VR Mini Escape Game is een teamervaring waarbij deelnemers een moord proberen op te lossen met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Het spel wordt gespeeld tijdens een diner met drie gangen en communicatie en samenwerking zijn cruciaal voor succes.

Boek nu en beleef een bijzondere incentive in Oostende met uw relaties!

Ervaren evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen.

Alles wordt geheel verzorgd, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!