Menu
Bijeenkomsten / Friesland

Vergaderen in hartje Leeuwarden

Vergaderen in hartje Leeuwarden

Vergaderen in hartje Leeuwarden. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid of een creatieve workshop, deze locatie biedt de perfecte setting voor uw gasten.

Vergaderen in hartje Leeuwarden

Het historische pand in het hart van Leeuwarden is een perfecte locatie voor bijeenkomsten en evenementen. Geen saaie, standaard ruimtes met de gebruikelijke voorzieningen, maar unieke publieke- en privé ruimtes die uw bijeenkomst of evenement echt speciaal maken.  Met hun prachtige architectuur en historische details, bieden ze een unieke sfeer die niet te vinden is in standaard locaties. Kom langs en ervaar het zelf!

De historische vergaderkamers

De Postkamer en de Plugzaal zijn twee unieke vergaderruimtes in het oude Postkantoor van Leeuwarden. De Postkamer is een intieme ruimte op de tweede etage, die de historie van het pand ademt. Het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging maken deze ruimte echter tot een heerlijke plek om te vergaderen. De Plugzaal op de eerste etage is een grote ruimte in het hart van het pand. Deze ruimte herinnert aan de tijd waarin wel 30 dames hier het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden. Beide vergaderruimtes zijn uniek en bieden een inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst of evenement. Kom langs en ontdek de historie van het Postkantoor zelf!

             

De unieke hotelkamer

De hotelkamers zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor elk detail. Van het bedlampje tot het stopcontact, alles is perfect geplaatst voor uw comfort en gemak. Elke kamer is uniek, omdat ze zijn gerealiseerd in twee monumentale panden. Maar één ding hebben ze gemeen: het beste bed en een fantastische regendouche. Bovendien is er altijd Wifi beschikbaar om u verbonden te houden. De Comfortkamer is een heerlijk comfortabele kamer, beschikbaar in zowel het Bankgebouw als het Postkantoor. De Deluxekamer is ook beschikbaar in beide panden, maar biedt altijd een kingsize boxspringbed voor extra comfort.

Boek nu deze locatie voor uw volgende bijeenkomst en kom vergaderen in hartje Leeuwarden!