Menu
Teamuitjes

Het is natuurlijk erg leuk om met uw team onvergetelijke teamuitjes te organiseren. Kom erachter wat uw team leuk vindt om te doen en plan aan de hand daarvan een bijzonder teamuitje voor u en uw team. Daarnaast helpen wij u graag met het organiseren van uw bedrijfsuitje!

Neem een kijkje op: Teambuilding activiteiten

Ik heb voor u onderstaande teamuitjes waar u wellicht interesse in heeft!

 1. Moorddadig Giethoorn – gezellig personeelsuitje in het Venetië van het Noorden
  In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze locatie, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. Tevens staan de gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en de voortreffelijke keuken daar garant voor. Tot slot is dit een totaalprogramma waar u en uw groep nog lang over na zullen praten.

 1. Teamuitje op de Veluwe – E-scooteren en een heerlijke High Tea
  Een dagje genieten en niet samen aan het werk zijn? Met deze elektrische brommers maak jij een goede sier op de Veluwe. Ontdek daarnaast de mooie, bosrijke omgeving en laat de wind lekker door je haren waaien. Daarnaast staat er bij terugkomst een uitgebreide high tea op jullie te wachten waarbij jullie kunnen genieten van heerlijke hartige en zoete hapjes! Dat is toch genieten?
 2. Uitdagend teamuitje in Gelderland – Foto tocht op de Veluwe
  Maak met uw groep een tocht door de natuur. Ieder team krijgt een camera en gaat 10 spannende opdrachten doen. Tevens maakt u onderweg foto’s om te bewijzen dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn.

 1. ALL-IN Bedrijfsuitje in Giethoorn – Inclusief Varen, Eten en Drinken
  Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn, na de vaart heeft u de tijd om het dorp te voet te ontdekken. Tevens sluit u dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een barbecue inclusief een 2 uur durend drankarrangement. Een compleet verzorgd dagje uit met de collega’s.
 2. Sportief beacharrangement – Leuk groepsuitje in Scheveningen
  All-in programma aan zee. U speelt één of meerdere activiteiten. Daarnaast geniet u na afloop van een gezellige BBQ. Tevens duurt het totale programma ongeveer 5 uur. Kom samen met vrienden of collega’s genieten op het strand in Scheveningen.

Nog niet gevonden waar u naar opzoek bent? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op en we helpen u graag met het plannen van uw teamuitje. Daarnaast kunt u ook nog een kijkje nemen op onze website: Aktief bedrijfsuitje

Ik wens jullie alvast heel veel plezier met jullie volgende Teamuitje!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijkuit.nl
088-5405850