Menu
Achterhoek / Achterhoek / Congres / Vergaderen

Vergaderen in de Achterhoek

Vergaderen in de Achterhoek
Het sfeervolle Hotel Landgoed Ehzerwold is dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, trainingsweekenden, conferenties of presentaties. Of u een bijeenkomst voor 200 of 2 wilt organiseren, het kan allemaal op ons Landgoed. Er staan 17 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en een muziekzaal tot uw beschikking.

Stijlvolle locatie voor uw 8-uurse meeting
Het stijlvolle hoofdgebouw op het uitgestrekte landgoed dateert uit 1911. Tijdens een grondige renovatie en modernisering zijn de karakteristieke elementen behouden gebleven.

De zalen en kamers zijn veranderd in multifunctionele ruimtes en in het park zijn twee moderne hotelvleugels gebouwd. Wat in ieder geval recht overeind bleef staan, is de ervaring dat u geweldig opknapt door een verblijf op Landgoed Ehzerwold.

In de 2 hotelvleugels in onze parktuin bevinden zich 114 moderne 2-persoonskamers en 1 suite, voorzien van alle comfort. Het restaurant heeft een (h)eerlijke keuken. Onze koks koken met plezier voor u en dat vindt u terug in onze maaltijden. Zittend in onze serre, uitkijkend over de tuin, bent u verlost van de dagelijkse drukte, een knellende agenda of opdringerige telefoontjes. Wel bent u verzekerd van service door een staf van goed gekwalificeerd personeel.

Landgoed Ehzerwold geeft u de nodige vitaminen voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

Vergaderfaciliteiten
Landgoed Ehzerwold beschikt over 2 grote vergaderzalen, 9 middelgrote vergaderzalen, 8 kleinere vergaderzalen en 11 discussiekamers. Het ruime aanbod laat zich uitstekend combineren met een intieme sfeer. U wordt ontvangen met Achterhoekse gastvrijheid en uw zaal staat klaar in de door u gewenste opstelling met flip-over, overhead-projector en scherm. Alle zalen hebben telefoon, internet-aansluiting, minibar en veel daglicht. U kunt zo aan de slag!