Menu
Vergaderen

Uniek Vergaderen in het Station in Bloemendaal

Inspirerende Vergaderlocatie in Noord-Holland
Station Bloemendaal is een inspirerende plek voor vergaderingen, kleine conferenties, presentaties, trainingen of een exclusive “private diner” met een topkok. Laat u inspireren en kom met uw zakenrelaties of collega’s naar deze unieke locatie!

Kleinschalig en Karakteristiek
Onze inspirerende vergaderlocatie heeft een kleinschalig karakter en ligt vlakbij Schiphol en Amsterdam. We zijn gevestigd in een voormalig stationsgebouw uit 1903 met 2 keer per uur een rechtstreekse verbinding met Amsterdam CS, Haarlem en Uitgeest. Komt u met de auto? Voor de deur parkeert u gratis. De verschillende ruimtes zijn zeer geschikt voor vergaderingen, opleidingen, trainingen en recepties.

Bagageloods
Onze grootste ruimte was vroeger het bagagedepot, maar is nu uitermate geschikt voor workshops, vergaderingen, presentaties en kleinschalige seminars. In theateropstelling kan het maximaal 60 deelnemers huisvesten.
Bij vergaderingen kunt u zitten aan onze boomtafel met een kleinere groep. Uiteraard staat het u vrij om de opstelling naar uw wensen in te richten. Het depot is standaard voorzien van een beamer met scherm, een Nespresso-apparaat , de nieuwste hightech geluidsapparatuur, flipover en gratis draadloos Internet.

Wachtkamer 1e klasse
In de oorspronkelijke Wachtkamer voor de Eerste Klasse kunt u in stijl vergaderen. Deze ruimte is geschikt van 4 tot 10 personen. De Wachtkamer 1e Klasse is standaard voorzien van een beamer met scherm, een Nespresso-apparaat, flipover en gratis draadloos Internet.

De Lounge
In het midden van het stationsgebouw bevindt zich de Lounge. Een tijd geleden was hier het loket om een kaartje te kopen. Deze gezellige knusse ruimte heeft een open haard en is modern ingericht en voorzien van allerlei faciliteiten.

Er is een geluidsysteem aanwezig (cd, dvd, usb, mp3-speler). Verder hangt er een flatscreen aan de muur als televisie of voor presentatiedoeleinden, een Nespresso-appartaat en kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi.

Zelf vergaderen in het station in Bloemendaal?