Menu
Bedrijfsvoering

Wat kan een sticker voor uw bedrijf betekenen?

Stickers zijn een goede manier om een boodschap eenvoudig en op een laagdrempelige manier over te brengen. Gewoon even een sticker of pictogram opplakken en klaar is Kees. Een ander voordeel is dat stickers in de meest uiteenlopende soorten en maten en ook nog eens goedkoop geproduceerd kunnen worden. In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden op een rij.

Communicatie in de winkel

In de meeste winkels komen verschillende soorten stickers voor. Denk aan stickers om korting op een product aan te duiden of een sale of merk te promoten. Maar ook vloerstickers komen regelmatig voor om bezoekers de weg te wijzen. En wat dacht je van stickers om (kwaadwillende) bezoekers te wijzen op de aanwezigheid van camera’s?

Maar zelfs een raamvullende sticker is een mogelijkheid. Handig als u bijvoorbeeld aan het verbouwen bent, maar wel wilt dat de winkel er voor de buitenwereld netjes uit ziet. In dit geval kunt u bijvoorbeeld een raamvullende sticker opplakken die een voorproefje geeft van het aankomende interieur. De mogelijkheden van zo een maatwerk sticker zijn eindeloos.

Vergroot de veiligheid op de werkvloer

Een bedrijfsongeval is iets waar u als ondernemer liever niet aan denkt. Voorkomen is in deze zeker beter dan genezen. Duidelijke richtlijnen voor veiligheid zijn dan ook onmisbaar. In de praktijk worden hiervoor vaak stickers en gevarenpictogrammen gebruikt. Denk aan de bekende veiligheidspictogrammen voor gehoorbescherming, gevaarlijke stoffen, bewegende onderdelen of verboden te roken.

Door deze goed in het zicht te hangen creëert u bewustwording bij werknemers en bezoekers waarmee de kans op een incident verkleind wordt. Bekijk daarom welke risico’s er bij u op de werkvloer aanwezig zijn en hang waar nodig een duidelijke aanduiding.

Tip: let er bij veiligheidsstickers en pictogrammen wel even op dat deze in lijn zijn met de officiële richtlijnen.

De sticker als goedkoop promotiemiddel

Op zoek naar een goedkoop promotiemiddel? Ook dan is een sticker een ideale keuze. Maak bijvoorbeeld een opvallende sticker die je ergens op kunt hangen om aandacht te trekken. Niet alleen simpel, maar ook eenvoudig te maken en met een zeer lage kostprijs. Daarnaast doen stickers het op evenementen en beurzen over het algemeen ook goed. Bedenk dus welke sticker bij uw bedrijf en doel past en ga aan de slag.

Meer weten over de mogelijkheden en maatwerk? Lees dan meer over Stickers.