Menu
Bedrijfsvoering

Zo realiseer je goedkoop meer opslagruimte

Zo realiseer je goedkoop meer opslagruimte

isschien wel een heBent u in een fase gekomen waarbij u zakelijk tijdelijk (meer) opslagruimte nodig hebt? Dan is een tijdelijke opslagtent mel passende oplossing. Een tijdelijke opslagtent is een eenvoudige en relatief goedkope manier als u snel opslagruimte nodig heeft. Met name door alle prijsstijgingen van bouwmaterialen is de behoefte naar creatieve oplossingen voor extra ruimte alleen maar groter geworden. Een veranderende markt vraagt om flexibele oplossingen. We geven u daarom meer informatie over het gebruik van opslagtenten en de voordelen hiervan.

Een tijdelijke opslagtent die inzetbaar is voor verschillende doeleinden

Een tijdelijke opslagtent is uiteraard uitermate geschikt voor het opslaan van goederen, maar daarnaast is de tent voor nog veel meer doeleinden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld een aan tent die u kunt gebruik om op een snelle en eenvoudige manier uw bedrijf uit te breiden of die u kunt inzetten als tijdelijke oplossing tijdens een renovatie. Een tijdelijke opslagtent kan daarnaast ook dienst doen als:

  • werk- of productieruimte
  • plek voor de huisvesting van voertuigen
  • tijdelijke kantine
  • overkapping van sportvelden of zwembaden
  • sportfaciliteit
  • showroom

Kortom, een tijdelijke opslagent is een perfect oplossing voor verschillende doeleinden.

Extra ruimte in de buurt

Het fijne aan een tijdelijke opslagtent is dat u op een eenvoudige en goedkope manier extra ruimte in de buurt kunt creëren. Het kan soms best lastig zijn om een betaalbare ruimte te vinden die ook nog eens dichtbij huis of het werk gelegen ligt. Zeker in de randstad kan een betaalbare opslagplaats moeilijk te vinden of onbetaalbaar zijn, waardoor u soms moet uitwijken naar een gebied dat verder ligt dan u eigenlijk wilde. Voor het plaatsen van een tent als opslagruimte heeft u geen bouwvergunning nodig. Een groot voordeel hiervan is dat de tent snel geplaatst kan worden en u geen kosten hoeft te maken voor het krijgen van de bouwvergunning.

Voor altijd of juist tijdelijk

Een ander voordeel van een tijdelijke opslagtent is dat u voor het krijgen van een ruimte niet per se een contract hoeft aan te gaan en dus niet vastzit aan bepaalde terugkerende kosten. Als u de tent huurt, bepaalt u zelf hoelang u deze gebruikt. U kunt de huur van de tent eenvoudig verlengen of juist stoppen. Zelfs als u tent maar tijdelijk nodig heeft, is dat geen probleem. Het plaatsen en afbreken van de tent neemt dankzij onze jarenlange ervaring maar weinig tijd in beslag. Wanneer u de tent koopt, hoeft u alleen maar een eenmalige investering te doen. Deze investering is een stuk betaalbaarder dan bijvoorbeeld een stenen opslagruimte. Het is vaak ook mogelijk om de tent na het huren alsnog te kopen. U krijgt op deze manier de mogelijkheid om eerst te ondervinden hoe de tent bevalt.

Aan te passen aan uw wensen

De constructies van een tent en de materialen die daarvoor gebruikt worden zijn erg flexibel. Hierdoor is het veel gemakkelijker om nog eventuele aanpassingen door te voeren als de tent eenmaal geplaatst is. Ook is het vaak een optie om een maatwerk tent te leveren. De tent kan dan precies voldoen aan uw eisen.