Menu
Bedrijfsvoering

5 voordelen van het Jortt boekhoudprogramma

5 voordelen van het Jortt boekhoudprogramma

De boekhouding, voor veel ondernemers is het een noodzakelijk kwaad en het kan vele vragen oproepen. Doe je het wel goed? Betaal je niet te veel belasting? Maak je wel goed gebruik van je aftrekposten? En dan hebben we het nog niet eens over de tijd dat het kost. Gelukkig kan het Jortt boekhoudprogramma je verder maken. Dit boekhoudprogramma is gebouwd door ondernemers en zeer gebruiksvriendelijk. Wij hebben 5 voordelen van het Jortt boekhoudprogramma voor je op een rij gezet.

Tijd besparen

Het grootste voordeel van Jortt is dat je in minder dan 10 minuten per maand klaar bent met jouw boekhouding. Voor veel ondernemers geldt uurtje factuurtje, dus dan wil je uiteraard zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan taken waar je niet voor betaalt krijgt! Jouw boekhouding mag dan weinig tijd kosten, maar toch ben je iedere dag bij.

Weet hoe jouw bedrijf ervoor staat

Door de boekhouding bij te houden met een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma, weet jij op ieder moment hoe het er financieel gezien voorstaat met jouw bedrijf. Dit geeft rust en zekerheid. Zo zie jij bijvoorbeeld in een oogopslag of je wel of niet kunt investeren op dit moment en of bijvoorbeeld een eigen kantoor een optie is voor jou als ZZP’er. Dat onderneemt een heel stuk lekkerder. Na iedere handeling controleert Jortt de hele boekhouding en checkt direct of deze voldoet aan de regels van de Belastingdienst. Jij ziet dus nooit wat over het hoofd. Maak je een foutje? Dan kan je dit direct rechtzetten in plaats van dat je aan het einde van het jaar op zoek moet naar die komma die niet goed staat in jouw Excel-bestandje.

Koppelingen met externe programma’s

Om tijd te kunnen besparen met jouw boekhoudprogramma, is het belangrijk dat deze makkelijk de koppeling maakt met externe programma’s. Jortt zorgt ervoor dat je onder meer in een oogwenk een kilometer- of urenregistratie inlaadt.

Heldere interface

De interface van Jortt heeft een speelse, duidelijke uitstraling. Doordat de interface zeer intuïtief werkt, hoef je je hier niet eerst uren in te verdiepen. Veel van de functies spreken voor zich. Je kunt direct aan de slag en je door het programma laten loodsen. Als je al langer gebruiker bent, zie je op het beginscherm welke acties jij moet ondernemen. Zo ontvang je onder andere een notificatie als het bijna tijd is om je btw-aangifte in te dienen. Jij loopt dus nooit meer achter de feiten aan en krijgt geen boete omdat je te laat bent met het indienen van je aangiftes.

Uitgebreide controles

Jouw boekhouding moet foutloos in elkaar steken. Het Jortt boekhoudprogramma wordt onderworpen aan uitgebreide controles en voldoet altijd aan de laatste regelgeving. Zo weet jij zeker dat je kunt vertrouwen op een perfecte boekhouding. Bij Jortt weten ze alles van de investeringsaftrek, zelfstandigenaftrek, meewerkaftrek en nog veel meer aftrekposten. Jij maakt dus nooit te veel over naar de Belastingdienst. Hierdoor heb je jouw abonnement op Jortt al snel terugverdiend. Wist je dat je de kosten voor jouw boekhoudprogramma ook gewoon af mag trekken van je winst?