Menu
Bedrijfsuitjes / Nieuws

4 Toppers voor het volgende Bedrijfsuitje

Bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje maar heeft u geen idee wat u dit jaar wil gaan doen? Om het u wat makkelijker te maken, hebben wij voor u dé 4 Toppers op een rijtje gezet op het gebied van Bedrijfsuitjes.

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om het strand op te gaan, lekker buiten te zijn of te genieten van een heerlijke boottocht op het water.

Bekijk nu onze 4 Toppers voor een geweldig Bedrijfsuitje en boek ook één van deze geweldige arrangementen.

1. Total Beach Day – Strand Event in IJmuiden het hele jaar door

Heeft u een grote groep, jong en oud en met allemaal verschillende wensen? Dan is dit een ideaal programma voor uw strand event! Leuke strand activiteiten, barbecue en een feestavond in ons paviljoen.

2. Bedrijfsuitje in Noord-Holland – Fortdiscovery op een eiland

Voor een verrassend bedrijfsuitje in Noord-Holland stapt u met uw collega’s op de boot naar het Forteiland van IJmuiden. Dit monument staat op de UNESCO lijst dus bijzonder is het zeker. In het gangenstelsel kunt u leuke teamactiviteiten doen om samen met uw collega’s te ondernemen.

Voor een geslaagd bedrijfsuitje in Noord-Holland met een bijzonder karakter.

3. Personeelsdag in Rotterdam – sloepenspeurtocht op het water

Dit nieuwe programma is de enige speurtocht in Rotterdam die op het water plaatsvindt! U bestuurt de sloep zelf waarmee het varen een extra dimensie van de beleving is.

In de entrepot haven liggen de prachtige sloepen voor u klaar.Alle teams stappen in hun eigen boot en moeten meteen aan de slag met een foto opdracht.

‘De beste stuurlui staan aan wal’ is niet meer van toepassing want iedereen ‘moet aan de bak’.

4. All-in personeelsuitje – zeilen op een botter

Een super leuk personeelsuitje. Geen zorgen, gewoon lekker zeilen, meewerken of genieten op het dek. Met het All-in arrangement weet u waar u aan toe bent en kunt u gewoon genieten op de Zuiderzee.

Zeilen op één van de vier botters is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Daarom zijn dag en avond tochten met een botter bij uitstek geschikt als originele groepsactiviteit. Het is zeer de moeite waard als een actieve personeels- of familiedag.

Heerlijk toch, zo’n ontspannen bedrijfsuitje op het water, op het strand of gewoon lekker in de stad? Boek nu ook één van onze 4 Toppers en geniet ook van zo’n heerlijke dag uit.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Zakelijk.nl