Menu
Nieuws

De Box & Share smartcard: voor hogere conversie en loyalere bezoekers

Dutch Card Printing introduceert vandaag de Box & Share. Online opslagruimte is de toekomst en daarom heeft Dutch Card Printing deze gadget ontwikkeld. De gadget is ontwikkeld voor bedrijven die hun klanten en leads gratis online opslagruimte willen aanbieden, dit als ‘service van de zaak’. De Box & Share ziet eruit als een pas met daarin een USB stick. De USB stick krijgt, zodra verbonden met de computer, een directe connectie met de beveiligde webomgeving en website.

De webomgeving en website waarmee verbonden wordt, worden geheel in de huisstijl van de aanbieder van de smartcard weergegeven. Hiermee is tevens de mogelijkheid om de inhoud van de beveiligde webomgeving te delen met wie de gebruiker maar wilt.

Hoge conversieresultaten

Het bedrijf of instantie dat de Box & Share als relatiegeschenk of marketinginstrument verspreidt, zal een hoge conversie naar eigen website realiseren. Een conversie van maar liefst 20-30% is haalbaar, aldus gebleken uit tests.

Loyaliteit webbezoekers

De gebruikers van de smartcard zullen regelmatig gebruik gaan maken van de webapplicatie voor het uploaden, bekijken of delen van de documenten die online staan (foto’s, videos, etc.)Het uiterlijk van de website kan eenvoudig gewijzigd worden door de aanbieder. De gebruikers krijgen hierdoor regelmatig nieuwe aanbiedingen en informatie onder ogen. Door extra toegevoegde links worden bezoekers naar de website van de organisatie of de landingspagina’s gebracht.

Actieve communicatie

Organisaties en bedrijven die de smartcard aanbieden, hebben de mogelijkheid om eigen bestanden te plaatsen. Gebruikers van de Box & Share smartcard zullen deze bestanden kunnen zien zodra ze de smartcard gebruiken. De aanbieder kan hiermee eenvoudig aanbiedingen, handleidingen, catalogi, etc. aan de gebruiker presenteren.

Overal beschikbaar

Box & Share is ontwikkeld in samenwerking met het lab van Plug-Up International in Frankrijk. De smartcard werkt via de USB aansluiting in de pc of laptop. Bij gebruik is er sprake van een beveiligde verbinding met de webapplicatie. De gebruiker heeft beschikking over maar liefst 1 tot 8 gigabyte opslagcapaciteit en kan op elke pc of laptop toegang krijgen tot de beveiligde omgeving.