Vouwwanden van glas bieden talloze mogelijkheden voor creatieve oplossingen in gebouwen en ruimtes. In huis is een vouwwand ideaal om het buitengevoel naar binnen te brengen. Met grote glazen wanden breng je licht in je huis en je geniet al heel snel van de eerste lentestralen. Door de wanden open te vouwen kun je al vroeg in het jaar ‘buiten’ zitten.

Creëer een groter terras in een handomdraai . Een uitbouw maak je namelijk heel eenvoudig met deze glazen puien. Je kunt genieten van een dicht terras wanneer het nog koud is, zodra het warm wordt schuif je de wanden open en heb je een heerlijk overdekt buitenterras.

Vouwwanden in de horeca
Niet alleen thuis zijn vouwwanden ideaal, ook in de horeca bieden ze veel uitkomsten. Een grote ruimte deel je heel eenvoudig in twee aparte zalen met behulp van vouwwanden. Wanneer je toch de hele ruimte nodig hebt, kun je de wanden open schuiven. Vooral voor partycentra en grotere horecagelegenheden is dit ideaal.

Inventieve rookruimte
Maak een rookruimte in café of sportkantine met behulp van glazen wanden. Rokers staan op die manier niet helemaal afgezonderd en de sfeer in de ruimte blijft hetzelfde. Je kunt een hoek van de ruimte gewoon afschermen, maar door het glas blijft het ruimtegevoel gelijk.

Uitnodigende entree
Een glazen entree van vouwwanden werkt heel uitnodigend. Mensen kunnen zien hoe de sfeer binnen is en zullen makkelijker binnenlopen. Als het weer goed is, kun je de ruimte zelfs helemaal openschuiven en zullen gasten het gevoel hebben dat ze op een terras zitten.

Redacteur

Comments are closed.