In de horeca is het ontzettend belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige apparatuur. De apparaten moeten dag en nacht kunnen meedraaien, zeker tegen een stootje kunnen en goed schoon te houden zijn. Dit geldt onder meer voor de koelapparatuur. Koelapparatuur moet optimaal zijn om de kwaliteit van je onderneming te waarborgen. Maar wat is nou eigenlijk ideale koelapparatuur voor een horecazaak?

Koelkasten
Iedere horecaonderneming heeft natuurlijk één of meerdere koelkasten nodig. Het verschil met een ‘gewone’ koelkast is dat koelkasten voor de horeca een stuk groter zijn en duurzamer qua materiaal. De koelkast moet tegen een stootje kunnen en moet makkelijk te reinigen zijn. Zo zijn de scharnieren van de deuren extra stevig en hebben de meeste koelkasten een buitenkant van rvs. De stevige scharnieren zijn bestand tegen het continu opengaan van de deuren en de buitenkant van rvs zorgt ervoor dat de koelkast goed af te nemen is. Een koelkast in de horeca hoeft echter niet altijd groot te zijn. Je hebt ook een koelkast tafelmodel. Deze koelkasten hebben dezelfde kwaliteit als de normale horecakoelkasten, maar zijn extra functioneel op te bergen.

Vrieskist voor horecaonderneming
In de horeca zijn grote opslagplekken een must. Een vrieskist zorgt ervoor dat het voedsel dat tijdelijk niet gebruikt wordt toch koel en hygiënisch bewaard kan worden. Vrieskisten zijn in vele verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn er vrieskisten met zowel dichte deuren, schuifdeuren als glazen deuren. Vooral glazen deuren zijn praktisch als je in één oogopslag wilt kunnen zien wat er in de vrieskist ligt. De meeste vrieskisten zijn energiezuinig en zeer functioneel. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt voor iedere onderneming.

XXLhoreca verkoopt horeca vrieskisten en tafelmodel koelkasten van verscheidene merken en uitsluitend van zeer goede kwaliteit. De apparaten hebben voldoende koelcapaciteit, zijn makkelijk te onderhouden en zeer energiezuinig. Koelapparatuur van XXLhoreca zal daarom een grote aanwinst voor uw onderneming zijn!

Redacteur

Comments are closed.