Menu
Nieuws

KamersInNederland.nl overgenomen

KamersinNederland.nl is met directe ingang overgenomen door online mediabedrijf Bridge Marketing. De deal werd bekrachtigd door middel van aandelenruil en contanten. KamersinNederland.nl is begin 2013 opgericht door Ben Rogmans (‘87) en is inmiddels het grootste gratis kamerplatform van Nederland. Voor het huren en/of verhuren van een kamer, studio of appartement kan iedereen hier gratis terecht. In het afgelopen jaar zijn meer dan 40.000 mensen lid geworden. 

Deze website past goed in het portfolio van Bridge Marketing, dat als doel heeft te diversifiëren in nieuwe markten. Bridge Marketing is als online mediabedrijf bekend van o.a. de websites www.gratisoptehalen.nl en www.solden.be. “Naast hun mooie concept vult het team van Kamers in Nederland ook onze techniek en kennis van social media goed aan”, aldus Domingo Karsten, oprichter van Bridge Marketing.

Rogmans zal de positie aannemen van technisch directeur bij Bridge Marketing. De technische kennis van het team van Kamers in Nederland, gecombineerd met de expertise van Bridge Marketing op het gebied van online marketing, levert een enorm concurrentievoordeel op. Deze samenwerking zorgt er voor dat Bridge Marketing haar klanten en adverteerders nog beter kan bedienen.