Menu
Avondje uit

Tip van de Redactie: Kookworkshop in Giethoorn Culinair teamuitje

In een ontspannen en gezellige sfeer brengen de chefkoks samen met de medewerkers van ons restaurant u de fijne kneepjes van het vak bij.

Culinair Programma
U wordt ontvangen in Giethoorn met een warme consumptie naar keuze. Na een korte introductie en voorzien te zijn van de juiste materialen en kleding gaat u zelf onder de deskundige begeleiding van de chefkoks aan de gang. In kleine groepjes maakt u een gedeelte van het diner, die u later ook zelf zult serveren. Onder het genot van een lekker glas wijn of andere consumptie wordt u wegwijs gemaakt in de kunst van het koken, garneren en presenteren. Halverwege is er een korte pauze waar u onder het genot van een glas wijn even kunt bijpraten over uw bevindingen. Daarna gaat u vrolijk verder met de voorbereidingen. Nadat alle voorbereidingen gedaan zijn, gaat u onder begeleiding uw tafel dekken en krijgt u een korte uitleg over het serveren.
Als afsluiting gaat u aan tafel om alle gerechten te proeven!

Het restaurant
Het restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Het restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Geniet met uw team van deze leuke kookworkshop in Giethoorn.