Menu
Marketing

Hoe effectief zijn reclamestickers?

Bent u ook op zoek naar nieuwe manieren om uw klanten te informeren over uw activiteiten? Door de jaren heen zijn er natuurlijk talloze manieren bijgekomen om te communiceren met je klanten en ook met eventueel potentiële klanten.

Waren een aantal jaar geleden het plaatsen van een advertentie of het versturen van een papieren dedicated mailing nog mateloos populair. Vandaag de dag kiezen steeds meer organisaties toch voor de digitale mogelijkheden.

We communiceren steeds vaker via mail, versturen digitale nieuwsbrieven of we informeren onze klanten via de sociale mediakanalen, zoals Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en nog vele andere.

Dit wil niet zeggen dat we helemaal afscheid hebben genomen van printmedia. Voor sommige doelen of producten kan dit nog steeds effectief zijn.

Zo kunnen bijvoorbeeld reclamestickers heel effectief zijn. Stickers zijn verkrijgbaar in eigenlijk alle denkbare vormen, maten en kleuren. Ook kunnen ze gebruikt worden op diverse materialen. Zo kunt u kiezen om uw auto te voorzien van reclamestickers. Dit kan uw bedrijfslogo zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om een slogan op uw auto te plaatsen, natuurlijk wel passend en herkenbaar bij uw bedrijf.

Is de auto dagelijks op de weg dan kan het effect van een bestickerde auto groot zijn. Mensen kom dagelijks in contact met uw boodschap en gegevens. Zorg er wel voor dat de auto schoon is en dat de boodschap goed leesbaar is. Anders kan het juist averechts werken

Bent u eigenaar van een winkel of een pand in een druk bezochte omgeving? Dan kunt u kiezen voor  opvallende raamstickers. Ook zijn deze ideaal om een actie te communiceren. De stickers zijn gemakkelijk te vervangen en zeker betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld lichtreclame. Het zal u nog verbazen hoeveel mensen uw boodschap op de sticker zullen onthouden! En dit is natuurlijk het uiteindelijke doel van het aanbrengen van stickers.

Ook voor beursbezoek kunnen stickers goed werken. Zo kunt u er voor kiezen om de bezoeker naar uw stand te begeleiden aan de hand van vloerstickers met bewegwijzering of bijvoorbeeld met een aantal vragen die beantwoord kunnen worden met een bezoek aan uw stand.

U kunt gemakkelijk online bedrukte stickers maken. Op deze manier heeft u de stickers snel in huis en kunt u aan de slag met het beplakken van ramen, auto’s etc.