Menu
Duurzaam ondernemen

Duurzaamheids Olympiade in Spoorwegmuseum

Op 30 en 31 mei vindt de 8ste Duurzaamheids Olympiade INESPO plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tijdens deze Olympiade presenteren ruim 200 scholieren uit 50 verschillende landen hun ideeën voor een schone en duurzame toekomst aan een vakjury uit het bedrijfsleven. De grote hal van Het Spoorwegmuseum biedt plek aan de 100 stands van de scholieren die uit de hele wereld naar Utrecht komen.

INESPO Olympiade is bedoeld voor leerlingen tussen 13 en 18 jaar uit het secundair en middelbaar onderwijs. Door het organiseren van INESPO wil men aandacht vragen voor de wereldwijde milieuproblemen. Het doel is om leerlingen in deze belangrijke kwestie te betrekken en uiteindelijk de milieuproblemen door middel van onderwijs te elimineren. De 100 projecten die in Het Spoorwegmuseum worden gepresenteerd hebben een eerste selectieronde doorstaan. De scholieren presenteren hun oplossingen niet alleen voor de vakjury, ook de geïnteresseerde bezoekers van het museum kunnen kennis nemen van de innovaties van deze jonge bollebozen.

De Olympiade is een voorbeeld van vele mogelijkheden die Het Spoorwegmuseum biedt. Het museum biedt voor elke gelegenheid een pasklare oplossing, voor groepen variërend van 20 tot 3.000 personen. Van vergaderen in de klassieke ruimtes van het historische Maliebaanstation tot bijeenkomsten tussen de levensgrote stoomlocomotieven. Daarmee biedt Het Spoorwegmuseum uw gasten een leuke, enthousiasmerende plek voor een bijzondere dag. Tussen de bedrijven door kan men wegdwalen tussen de treinen en genieten van de spoorhistorie. De professionele ondersteuning vanuit  het museum doet de rest, we zorgen ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

Interesse in de zakelijke mogelijkheden van Het Spoorwegmuseum?
Neem contact op met de afdeling sales om de mogelijkheden te bespreken. Contactpersoon is Menno Tielemans:
T:  030-2306289 of sales@spoorwegmuseum.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.spoorwegmuseum.nl.