Menu
Bedrijfswagen

5 populaire compacte auto’s voor private lease

5 populaire compacte auto’s voor private lease

Krijg je van de baas geen leaseauto van de zaak? Dat is jammer, want dat is een gunstige manier om aan een fijne auto te komen. Maar niet getreurd, want je kunt ook zelf een mooie auto voor de deur krijgen zonder diep in de buidel te moeten tasten voor het aankoopbedrag, namelijk met private lease. We bespreken vijf compacte auto’s die populair zijn voor private lease en mogelijk ook aansluiten bij jouw wensen.

Opel Karl

De Opel Karl was bijzonder populair als private leaseauto in 2020. De Karl is een compacte stadsauto met ruimte voor vijf inzittenden die standaard goed uitgerust is. De motor is zuinig doch krachtig en het rijgedrag van de auto is lekker soepel. Toch heeft Opel deze auto de productie gehaald. Daarom is de kans klein dat je de Opel Karl gloednieuw kunt leasen, maar met wat kilometers op de teller zou hij nog wel te vinden moeten zijn.

Renault Twingo

De Renault Twingo is na een facelift voorzien van een mooi strak, stoer en sportief uiterlijk. Onderscheidend aan deze compacte stadsauto is de zeer kleine draaicirkel van slechts 8,8 meter en de grote wendbaarheid van de auto. Zo wordt parkeren en keren in de stad eenvoudig. De Renault Twingo is standaard uitgerust met een ingebouwd 7″ scherm en andere handige technische snufjes. Regel via de link voor deze Renault private lease.

Citroën C1

De Citroën C1 is een uitermate populaire stadsauto die soepel en comfortabel rijdt. Daarnaast is de C1 voorzien is van een zuinige benzinemotor. Een andere reden waarom de C1 populair is, is de gunstige leaseprijs van de auto. De C1 is een fijne, compacte auto die standaard 5-deurs is.

Compacte auto's voor private lease

Peugeot 108

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto die garant staat voor een prettig rijcomfort. Dat komt mede door de hoge wendbaarheid van de auto, wat het in een prima keuze maakt voor ritjes in het drukke stadsverkeer. Verder is de 108 sterke driecilindermotor van de Peugeot 108 is lekker zuinig.

Nissan Qashqai

Een slagje groter is de populaire Nissan Qashqai, een stijlvolle en stoere compacte SUV die zowel binnen als buiten de stad uitstekend uit de voeten kan. De Qashqai is comfortabel en verrassend ruim. Daarnaast beschikt hij over intelligente rijtechnologieën, waardoor jij als chauffeur ontspannen aan het stuur kunt zit. Als kers op de taart is het ook nog eens mooi vormgegeven auto.

Vijf goede keuzes dus voor een compacte auto waarmee je de kosten beperkt kunt houden. Daar bovenop is het met private lease ook nog eens zo dat je volledig ontzorgd wordt, want je hoeft dankzij het all-inclusive maandbedrag zelf alleen voor de brandstof te zorgen. Ideaal!