Menu
Bedrijfsuitjes

Zeilen op een Luxe Klipper – bedrijfsuitje op het water

Samen met uw team een dagje op het water, genieten van de wind door uw haren en ondertussen brainstormen over nieuwe ideeën. Wij bieden u een compleet uitje op het water op een luxe klipper! Kom ook een dag zeilen en doe nieuwe inspiratie op.

Zeilen op een luxe klipper (42p) op het wijde water van het Haringvliet
De Mercedes onder de klippers! Dat mag je gerust zeggen van Zeilschip Hollandsch Diep. Een pittige, nieuw gebouwde platbodem waarop het goed toeven is. Hoewel het eten en het drinken hier een voorname plaats inneemt, bevindt u zich bepaald niet op een rondvaartboot. De Hollandsch Diep is een zeilschip dat hard en hoog aan de wind zeilt. Toevallig boekt u wel een van de snelste in zijn klasse! Dat wil niet zeggen dat u niet alsnog relaxed met uw glaasje wijn aan dek kunt staan.

Het mooie is dat genieten van het zeilen en gemoedelijk met uw gasten in gesprek zijn uitstekend te combineren zijn! Natuurlijk kan de liefhebber meehelpen. De schipper geeft het roer ook met plezier uit uit handen (altijd verantwoord uiteraard), maar als u boeiende gesprekken heeft kan hij het schip met zijn bemanning varen. … Da’s wel een plezierige gedachte toch?

Wilt u meer weten over het Zeilen op een Luxe Klipper – Bedrijfsuitje op het water?