Menu
Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes

Zeilen met collega’s of relaties op een Klipper

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Dit Zeilarrangement is ‘Volledig verzorgd’ en het unieke is dat ook alles zelf aan boord voor u wordt bereid. Aan echt alles is gedacht!

Het zeilen op een groot traditioneel zeilschip met meer dan 440 m2 zeilen, honderden meters touw en manoeuvres waarbij iedereen zo samenwerkt dat het schip overstag kan gaan: dat is al teambuilding op zich.

De zeilreizen vinden allemaal plaats op het grootste natuurgebied van Europa; Unesco Werelderfgoed Waddenzee, aan boord van de statige 2-mastklipper Isis (1892)****.

De bedrijfsuitjes zijn, naast dat het super gezellig is, gericht op de optimalisering van samenwerking, doelgerichte communicatie en het verhogen van zelfvertrouwen en effectiviteit binnen teamverbanden.

Wilt u met uw team de uitdaging aan gaan en een dag beleven op dit uniek schip?
Hier vindt u nog meer informatie over deze bijzondere klipper. Geef uw wensen door en wij maken graag een passende offerte voor u.