Menu
Bedrijfsvoering

Zakelijk drukwerk

Heb jij een eigen bedrijf dan wil jij je professioneel presenteren. Het is dan belangrijk een aansprekend logo te hebben, en de stijl van dit logo door te voeren in al jouw zakelijk drukwerk. Denk dan aan jouw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, maar ook flyers, brochures, en wellicht zelfs de stickers voor op jouw bedrijfsauto.

Kwaliteit is belangrijk binnen zakelijk drukwerk
Jouw drukwerk is vaak het eerste contact dat potentiële klanten met jou hebben. Dan wil je ook zeker weten dat deze indruk goed is. Kwalitatief goed papier, heldere kleuren, en het formaat waarmee jij opvalt. Jouw zakelijk drukker moet jou ondersteunen in dit proces, en jou je laten concentreren op waar jij goed in bent.

Kies jouw zakelijk drukker
Je kunt voor jouw zakelijk drukwerk naar een drukker bij jou in de buurt gaan. Daar kun je prima geholpen worden. Je kunt hier echter tegenwoordig ook steeds beter online voor slagen. Goede online drukkers zijn www.idrukker.nl, www.drukwerkmax.nl en www.zakelijkdrukwerk.nl. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige online drukkers voor zakelijk drukwerk. Het belangrijkste aan jouw drukker is dat deze jouw partner wordt, en jij je er goed bij voelt.

Nog een paar tips voor zakelijk drukwerk
Kies voor een drukker die:

•    met je meedenkt bij de ontwikkeling van jouw drukwerk
•    in verschillende oplages kan leveren
•    binnen jouw budget past
•    een breed assortiment drukwerk aanbiedt
•    levert binnen de afgesproken tijdslijnen

En kijk natuurlijk ook even of jouw drukker “groen” werkt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van FSC papier, en zo veel mogelijk papier hergebruikt. Daarmee help je niet alleen jouw bedrijf aan goed drukwerk, maar draag jij ook jouw steentje bij aan een beter milieu!