Menu
Bedrijfsuitjes

Winterse uitjes met vroegboek-voordeel

De mooie herfstdagen worden alweer wat kouder en langzaam aan gaan we weer richting de winter. Dit mooie jaargetijde biedt altijd weer volop mogelijkheden om er met collega’s of relaties eens tussen uit te gaan. Terugblikken op het afgelopen jaar, vooruit kijken naar nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen bekijken en oppakken. Kortom, er is altijd wel iets om goed over na te denken en wat is er nou mooier om dat dan samen op de latten te doen?

Voor het winterseizoen hebben we een 5-tal mooie aanbiedingen voor u geselecteerd. Ze hebben zich de afgelopen jaren al bewezen dat ze goed bevallen zijn, een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en bij deze 5 aanbiedingen is er voor ieder wat wils. Ook hebben we een nieuwe topper toegevoegd die zeker in dit rijtje thuis hoort.

1. Dagje Winterberg met collega’s – Een ware belevenis samen
Opstappen in de bus in Nederland

2. Dagje naar de sneeuw met eigen vervoer.

3. Weekendje Sauerland – beoordeel met een 9:
“We hebben een fantastisch weekend gehad! Alles was super geregeld en heel erg duidelijk! Dus volgend jaar boeken wij graag weer!”

4. Spectaculaire relatiedag met bobsleeën, skibocken en kerstboom kappen! En dat in 1 dag!

5. Nieuw dit jaar is het bedrijfsuitje 2 dagen Ski Spektakel in Bottrop! Met een lengte van 640 meter heeft Indoor Skicenter Bottrop de langste indoor skipiste ter wereld.

Voor nog meer winterse uitjes kunt u hier terecht!
Voor informatie en vragen kunt u uiteraard ook terecht bij onze wintersport-specialisten en belt u gratis 0800 – 7 807 807.