Menu
Bijeenkomsten / Vergaderen

Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie

Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie

Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

Met dit 8-uurs vergaderarrangement zal u vergaderen bij een unieke en duurzame locatie aan het nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Geniet van een heerlijke lunch in samenwerking met lokale ondernemers en maak een wandeling door het bosrijke gebied. De kleinschaligheid, rustige sfeer en de natuurlijke elementen in de accommodatie zijn de ingrediënten die uw vergadering ten goede komen.

Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie

U kunt bij deze vergader locatie terecht voor vergaderingen, het organiseren van cursussen, trainingen en bijeenkomsten. Het betreft een duurzame locatie waar we gebruik maken van de energie van de zonnepanelen. Naast het reguliere stroomverbruik wordt de groene energie ook gebruikt om de ruimte te verwarmen of te koelen. Met de duurzame & energie neutrale locatie willen ze een bijdrage leveren aan het verbeteren van het klimaat.

Verken de prachtige omgeving en maak tussendoor een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Hier ontvouwt zich een uitgebreid netwerk aan routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters.

 

Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor 25 personen en is er toegang tot de prachtige tuin met uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. In de zomermaanden is de tuin grotendeels overdekt middels een stretchtent zodat u gegarandeerd beschut en droog kunt zitten.

Reserveer nu dezeunieke en duurzame locatie aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Bel: 088-5405850