Menu
Bedrijfsuitjes / Utrecht

Personeelsuitje Moordspel en Diner in Utrecht

Een avondje uit eten met vrienden of collega’s is altijd gezellig, maar waarom zou je het niet wat spannender maken? Personeelsuitje Moordspel en Diner in Utrecht. Het moordspel is een leuke en interactieve manier om je dinertje naar een hoger niveau te tillen. Beleef een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer en ga op in het spel. Wie is de dader? Wat is het motief? Het moordspel is een betaalbare en unieke manier om een personeelsuitje in Utrecht te organiseren. En het beste van alles? Je kunt het al boeken vanaf 6 personen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu en maak van je dinertje een onvergetelijke ervaring!

Personeelsuitje Moordspel en Diner in Utrecht

Het onderzoek:
Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar…! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..! De verdachten En het ergste is… iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens…. Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel Wie kun je nog vertrouwen? En…bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent? De dader Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost? Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen…

Met het Moorddiner of de Moordlunch kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordspel en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.

Boek nu uw Personeelsuitje Moordspel en Diner in Utrecht!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Tel: 088-5405850.
Mail: reserveringen@businessbookers.nl