Menu
Teambuilding / Uitjes met overnachten

Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Zijn u en uw collega’s helemaal gek van Escape Rooms en heeft u alle locaties bij u in de buurt al eens geprobeerd? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Wij hebben namelijk een crimineel goed teamweekend in Overijssel waarbij meerdere escape games aan bod komen. Dit is de perfecte kans om samen met uw collega’s te genieten van een avontuurlijk en spannend weekend vol met uitdagingen.

Mis deze kans niet en boek nu uw crimineel goede teamweekend in Overijssel!

Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Het Villapark aan de rand van Nationaal de Weerribben-Wieden

Het Villapark beschikt over ruime en gezellige rietgedekte villa’s voor 4-, 6- en 8 personen. Daarnaast zijn er ook nog drie grote, luxe ingerichte residences beschikbaar voor groepen. Deze residences beschikken over comfortabele tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer.

Verblijf in het Villapark en geniet van de rust en de prachtige omgeving tijdens uw bedrijfsweekend.

                                                         

De verschillende activiteiten

Het spel The Bomb:
U zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. Gelukkig zijn er andere spelers die de rol van “Experts” op zich nemen en u instructies zullen geven om de bom te ontmantelen. Om dit te doen, moeten zij de informatie ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen. Het goede nieuws is dat dit mogelijk is, maar er is een uitdaging: de experts kunnen de bom niet zien, dus ze moeten alles heel duidelijk uitleggen zodat u begrijpt wat u moet doen.

Prison Break Paasloo:
U staat op het punt om aan boord te gaan van een zwaar beveiligd gevangenentransport in het Overijsselse Paasloo. Het is begrijpelijk dat u, uzelf afvraagt hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen en of er ooit een mogelijkheid zal zijn om weer in vrijheid te leven. De bus zal u naar één van de taaiste en gewelddadigste gevangenissen van Nederland brengen, waar u de komende jaren zult moeten zien te overleven. Op dit moment lijkt ontsnappen vrijwel onmogelijk, maar wie weet is er toch nog een kans. Blijf sterk en houd hoop, wie weet wat de toekomst nog zal brengen.

Interesse in dit leuke bedrijfsweekend? Vraag informatie aan bij ons op de website: Een crimineel goed teamweekend in Overijssel

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850