Menu
Congres / Vergaderen / Weerribben Wieden

Vergader aanbiedingen: Actief Vergaderen in de Weerribben

Vergaderlocatie in Overijssel
Vergaderen in een rustieke en gemoedelijke sfeer in één van de ruimtes van ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij gelegen in één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Weerribben. Ontspan tussen de vergader- en trainingssessies door in het zwembad, met de verschillende sportfaciliteiten, tijdens een wandeling door het natuurgebieden geniet van een lunch in de serre of een drankje in het café. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.Wilt u meer ontspanning? Een tienmeerkamp, klootschieten op de weg en het water, lopen op het water (aquabubble), hand- en kruisboogschieten, roofvogelworkshop en diverse andere activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden. Wilt u meerdere dagen? Dat is mogelijk met een (volledig verzorgd) verblijf op het aangrenzende villapark de Weerribben, waar u de service van een hotel en de privacy van een eigen woning wordt geboden.

Super scherp vergaderarrangement
U wordt ontvangen vanaf 08.30 uur in ’t Binnenhof met een kopje koffie of thee en ambachtelijke boerenbrok. Aansluitend gaat u vergaderen in de verschillende ruimtes met de gewenste opstelling. Tijdens de vergadering kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, ijswater en soft drinks (Coca cola, Fanta sinas, Sprite, jus d’orange). Rond de klok van 12.00 uur wordt de uitgebreide broodlunch met kroket geserveerd. Tijdens de middagsessie is er nog een korte onderbreking met een saucijzenbroodje. Geschat einde rond 17.00 uur.

Uitbreidingsmogelijkheden op het vergaderarrangement
U kunt het arrangement uitbreiden met diverse activiteiten:
lopen op het water
Klootschieten op de weg en het water
Fluistervaren
Fietstochten
Clinics hand- en kruisboogschieten
Wie is de Mol?
CSI
Schilderen
Overnachten op het aangrenzende villapark op basis van logies & ontbijt tot volledige verzorging. Thema(feest)avonden als Ik hou van Holland, Casino Royal of een moorddiner. Diners, buffetten, barbecues en diverse andere mogelijkheden in ’t Binnenhof.

Maak zelf gebruik van deze vergaderaanbieding in de Weerribben.