Menu
Vergaderen

Top 3. Vergaderen in Eindhoven

Top 3. Vergaderen in Eindhoven

Vergaderarrangement in de Lichttoren – centrum Eindhoven
Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training of event? Wij bieden met onze MeetingSpace aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de ondernemingslust. Centraal gelegen in de binnenstad van Eindhoven, van alle gemakken voorzien.
Boek dit vergaderarrangement al vanaf €19,95 p.p.

4-uurs Vergaderarrangement in Eindhoven
Het 4-sterren Park Plaza Eindhoven bevindt zich in het centrum van Eindhoven, dicht bij het zakelijk gebied (Philips), winkels, bars, pubs, restaurants en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Het hotel beschikt over 4 vergaderzalen voor maximaal 75 personen, een ultramoderne board room met touch screen, faciliteiten voor private dining, een fitness ruimte en een overdekt zwembad.Park Plaza Eindhoven biedt 104 modernde superior kamers, executive kamers en suites.
Boek dit vergaderarrangement al vanaf €49,50 p.p.

4-sterren vergaderlocatie in het centrum van Eindhoven
Deze vergaderlocatie ligt op loopafstand van het Centraal Station en dichtbij het zakelijk gebied (Philips), winkels, bars, pubs en restaurants. Bij Park Plaza Eindhoven kunt u terecht voor een vergadering of bijeenkomst in één van de moderne vergaderzalen. Alle vergaderzalen zijn modern en voorzien van airconditioning, natuurlijk daglicht, schrijfmaterialen, gratis Wi-Fi en alle benodige audiovisuele apparatuur.
Boek dit vergaderarrangement al vanaf €55,50 p.p