Top 3 Avondje uit in Noord-Brabant

Geniet eens van een heerlijk avondje uit met uw team of bedrijf. Kies eens voor een leuk thema feest en ga helemaal los, geniet van een prachtige dinnershow of ga juist eens dineren met een leuk spel aan tafel.

Kies voor een leuk avondje uit in Noord-Brabant.

  1. Dinnershows – compleet verzorgde Topavond in Breda
    Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Spraakmakende shows met als thema de sfeer van jaren ’50 in Parijs tot Musicalklassiekers en van sketches van Andre van Duin tot een avond vol illusie en misleiding.
  2. Sabotage… aan tafel? in Breda
    Nadat in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve opdrachten en gezelschapsspelen zoals u ze nog nooit gespeeld heeft, moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.
  3. All-IN Hilarische themafeesten in gastvrij Brabant
    Themafeesten in een Bourgondische sfeer beleeft u bij deze gezellige feestlocatie in het Brabantse Schijndel. Vanaf 2 personen te boeken en hartstikke gezellig voor een feestje, verjaardag of gewoon een avondje uit met familie, vrienden of collega’s.

Bent u op zoek naar meer avondjes uit in Noord-Brabant?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.