Menu
Bedrijfsvoering

Smartphones steeds vaker onderdeel van het imago van uw bedrijf.

Hebben uw medewerkers ook een telefoon van de zaak, maar past de uitstraling toch niet helemaal bij dat van uw bedrijf? Ontwerp dan nu uw eigen telefoon hoesje passend bij het imago van uw bedrijf!

Tijdens bijvoorbeeld afspraken wordt de smartphone steeds vaker gebruikt voor bijvoorbeeld notities, opname gesprekken, etc. Belangrijk dus om de smartphone passend te laten zijn bij de uitstraling van uw bedrijf.

Bent u al tijd op zoek naar een Huawei Ascend G750 hoesje, maar nog niet de juiste kunnen vinden. Ontwerp hem dan gewoon zelf. Door deelname aan onze actie maakt u ook nog eens kans om voor u en uw medewerkers ook het door u ontworpen hoesje te ontvangen.

Hoe werkt het?
Via onze website maakt u helemaal zelf een eigen ontwerp voor uw nieuwe smartphonehoes.

Als uw design is uitgekozen, verzamelt u via Facebook zoveel mogelijk likes op uw ontwerp. De 3 designs met de meeste likes krijgen een oplage van de eigen hoesjes en ook nog eens een plekje op Smartphonehoesjes.nl! Maar dat is nog lang niet alles…

Bent u één van de laatste 3 beste designers? De echte uitdaging is dan om als eerste 100 hoesjes te verkopen via smartphonehoesjes.nl U wint dan naast een eigen oplage hoesjes ook eens de nieuwe iPhone 6!