Wilt u iets bijzonders toevoegen aan uw zakelijke bijeenkomst met relaties of collega’s? Deze vergaderlocatie in Rosmalen, voorheen genoemd ‘Het Huis van de Toekomst’ geeft absoluut inspiratie. Daarnaast biedt deze locatie de mogelijkheid om het zakelijke wat informeler af te sluiten met een rijvaardigheidstraining.

Spectaculaire Anti Slipcursus
De training bestaat uit onderstaande onderdelen:

Theorie verkeersveiligheid: Interactieve theoriesessie waarin waarneming, verkeersinzicht en voertuigkennis, gevaarherkenning en afleiding in het verkeer centraal staan.
Algemene voertuigbeheersing: Afwisselende stuuroefeningen waarin u alles leert over een goede stuurhouding en kijktechniek: de basis voor veilige verkeersdeelname.
Noodstop- en uitwijkoefening: Goed remmen is essentieel om een ongeval te voorkomen. U leert de remcapaciteit van uw auto zo optimaal mogelijk te gebruiken en de controle over uw voertuig te behouden.
Onder- en overstuur oefening: Ongevallen in de bocht ontstaan bijna altijd door over- of onderstuur. U leert controle over uw auto te behouden en schades en ongevallen te voorkomen. De training wordt uitgevoerd in BMW’s en Mini’s die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld.

Unieke locatie in Rosmalen
Onze verkeersveiligheidslocatie heeft 5 trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours. Hier komen de oefensituaties realistisch overeen met de verkeersomstandigheden waarmee de cursisten dagelijks te maken hebben. Op het Safety Experience Center leren de cursisten een anticiperende en risicobewuste rijstijl aan. Zij vergroten hun verkeersinzicht en leren schades en ongevallen te voorkomen.

Deze locatie biedt uitgebreide mogelijkheden voor businessmeetings, theorietrainingen en catering.

Vergaderzaal:
Het Huis van de Toekomst beschikt over verschillende zalen waar vergaderingen & bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden tot 150 personen.

De ontvangst bevindt zich in het voormalige Huis van de Toekomst, wat is gelegen op het terrein van het Autotron te Rosmalen, centraal aan de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en is vanuit het hele land goed bereikbaar. De locatie is mooi gelegen in het bos en heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen. De reistijd vanaf Den Bosch is 6 minuten en vanaf Utrecht 35 minuten.

Wilt u ook een leuke combinatie van vergaderen en een activiteit, kies dan voor de anti-slipcursus met vergaderen nabij Den Bosch.

Redacteur

Comments are closed.