Menu
Feest

Nieuw: Swingend Themafeest op de Veluwe

Bij dit sfeervolle feestje maakt u een stap terug in de tijd naar uw eigen jaren 80 & 90 herinneringen. Van hoelahoep ronde en muziekquiz tot swingen op de sound of the DJ en een electric bougy contest! Geniet van een fantastische Disco feestavond!

Disco themafeest
Na het ontvangst wordt de groep door de presentator verdeeld in teams. Met het team speelt u verschillende rondes waarin punten verzameld worden. De 1e ronde zal de Nederpop contest zijn. Verder is er een hoelahoep ronde, een jaren 80/90 muziekquiz en gaat u weer eens ouderwets genieten van het wereldberoemde spel Pacman. Tussen de spellen door geniet u van een drankje aan de bar en zal de DJ muziek verzorgen die uiteraard uit de jaren 80/90 komt.

Als finale onderdeel speelt u de Electric Bougycontest. Hierbij moet u met het team TV en film tunes raden, waarna de eindstand bekend wordt gemaakt. Na de spelrondes steelt u de show met de karaoke set of waagt u een dansje op de muziek van de DJ. Want dat de ˜80’s & ’90’s helemaal zo slecht niet waren dat bewijst dit themafeest nog maar eens!

Wilt u ook genieten van dit geweldige Themafeest op de Veluwe?