Menu
Bedrijfsuitjes

Hilarisch groepsuitje in de sneeuw! En dat gewoon in Nederland …

Met het ski- en snowboardarrangement kom je met de hele groep bij Skidome in Rucphen lekker skien en snowboarden. Voor een geweldig uitje voor diegene die GEK op sneeuw zijn!

Met het ski- en snowboardarrangement kom je met de hele groep bij Skidome in Rucphen lekker skiën en snowboarden. We ontvangen de hele groep eerst met koffie, thee en iets lekkers. Je hebt daarbij een goed uitzicht op de skipistes, zodat je alvast in de stemming kan komen.

Of je nu beginnende skiër of snowboarder bent, of je bent al gevorderd, iedereen kan aan dit groepsuitje een hoop plezier beleven. De beginners kunnen gebruik maken van 1 uur les onder begeleiding van de leraren van de skischool. Daarna kan je nog een half uur zelf vrij oefenen op de skipistes. En ben je al gevorderd en heb je de les niet nodig, dan kan je heerlijk 2 uur zelf vrij skiën of snowboarden op de skipistes en je lekker uitleven in het funpark.

Naast het skiën en snowboarden is er nog veel meer mogelijk bij Skidome! Wact dacht u van het IJskarten tegen elkaar of het GlowGolfen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u helemaal zin gekregen in een dagje in de sneeuw?