Wilt u heerlijk met uw collega’s genieten op het water? Genieten van de wint, natuur en nartuurlijk een heerlijk borreltje. Bekijk dan eens deze top 3 zeiltochten.

Zeiltocht Palingrace op unieke botters
De Palingrace is een competitieve zeildagtocht met unieke Botters. Ideaal voor bedrijfsfeesten! De Palingrace is een initiatief van een groot aantal Botter-schippers. Welk team wordt de winnaar. Wie levert het eerste het paling kistje af en mag met de prijsuitreiking het felbegeerde pondje paling mee naar huis nemen.

Dit arrangement is inclusief

  • Bovengenoemd programma
  • Huur schip
  • catering (luxe diner, onbeperkt consumpties, servicekosten en schippersborrel)

Houd u van spanning en sensatie op zee? Daag dan met deze palingrace uw collega’s uit!

Beleef een authentieke zeildag door landelijk Friesland
Het authentieke schip uit 1913 is in 2005 geheel gerestaureerd en omgebouwd tot een fraai, comfortabel en eenvoudig te zeilen schip bestemd voor exclusieve vaartochtjes met gezelschappen tot 12 personen. Vanuit haar ruime zitkuip kunt u zich actief bezighouden met het zeilen maar u kunt ook, met een hapje en een drankje genieten van de prachtige omgeving van de Turfroute.

Met uw collega’s een fantastische zeildag op de Friese wateren beleven? Met dit authentieke schip ontdekt u bijzondere plekjes in Friesland. U kunt het schip al huren vanaf 2 uur en zo uw eigen zeildag gaan samenstellen.

Lijkt het u niet heerlijk om met uw collega’s eens lekker een dag lekker te relaxen?

Borrelbottertocht – Spakenburgse Botterverhuur
Wilt u met collega’s even napraten over de vele gebeurtenissen van de afgelopen periode? Wat dacht u dan van een borrel. Onder het genot van een drankje even bijkletsen. Het is natuurlijk helemaal bijzonder om dit op het water te doen. Dit alles is mogelijk tijdens de borrelbottertocht van Botterevents.nl.

Dit arrangement is inclusief

  • Huur schip
  • Catering: Borrelhapjes
  • Onbeperkt consumpties
  • Servicekosten
  • Schippersborrel

Heerlijk een avond ontspannen met uw collega’s onder het genot van een hapje en een drankje?

Met zakelijke groet,

Malou Reintjes
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.