Menu
Bedrijfsvoering

Eigen Webwinkel Beginnen Populair

Veel mensen dromen er van een eigen webwinkel te beginnen. Onderzoek  wees uit dat wel 1 op de 3 Nederlanders met die gedachten loopt. Doel is vooral om op die manier een extra zakcentje te verdienen. Het opzeggen van de baan is niet meteen de intentie.

Dromen waarmaken
Waar velen dromen zijn er ook mensen die de droom echt waar maken. Eén van hen is Mariëlle van der Loo. Zij startte onlangs de webwinkel Annadiva. Op Annadiva verkoopt zijn lingerie en badmode voor grote cupmaten. Ze zag zelf het gat in de markt. Er waren namelijk weinig of geen leuke webshops in Nederland die lingerie en badmode aanbieden voor vrouwen met cup D of groter. Zij kocht daarom zelf altijd haar ondermode in het buitenland.

Voordelen van een eigen webwinkel
Een eigen webwinkel biedt zo zijn voordelen. Je kunt je eigen tijd indelen en werken vanuit huis. Voor veel vrouwen die de zorg over kinderen ook op zicht nemen heeft een winkel aan huis zo zijn voordelen. Daar staat tegenover dat het beginnen van een webwinkel wel de nodige investeringen vergt. Veel starters kiezen er voor om kleding te verkopen. Die moet je vaak vooraf inkopen. Ook de investering in een website vergt enige financiële middelen.

Investeren in een goede website
Mariëlle van der Loo geeft aan bewust geïnvesteerd te hebben in een goede website. Ik had met een veel goedkopere website kunnen beginnen die minder goed werkt. Op de lange termijn zou me dat alleen maar geld gaan kosten. Ik merk nu al dat mensen graag bestellen op mijn site. Die investering heb ik er graag voor over gehad.