Menu
Vergaderen

Vergaderbijeenkomst in de bossen in Zeist – Vergaderen op een kasteel

Vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land? Wees dan van harte welkom in Zeist! Dit kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist in de bossen.

Vergaderzalen en kamers in het Kasteel

Het kasteel beschikt onder andere, over 4 vergaderzalen, en 1 boardroom. Daarnaast zijn er enkele flexibele ruimtes die dienst kunnen doen als private lunch of diner of borrel-ruimte of als subzaal. Uw vergaderbijeenkomst verlengen met een overnachting? Dit is mogelijk in de veel verschillende hotelkamers. Er zijn zowel 1-persoonskamers als 2-persoonskamers. Een Kasteelkamer Twin is perfect voor u zakelijke bijeenkomst. Zo kunt u gerust een kamer delen met uw collega, maar slaapt u in 2 aparte bedden. Genoeg mogelijkheden voor de vergaderruimte en kamers voor uw vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist in de bossen.

Vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist

Het Kasteel in de bossen van Zeist

Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen: dat staat u te wachten wanneer u een bezoek brengt aan ons kasteel. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt onze locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf: slapen, eten, drinken, vergaderen, trouwen & feesten.

Het kasteel is 120 jaar oud en is voorzien van 30 hotelkamers, een Bar & Lounge, culinair restaurant, een Bistoria, prachtige kasteeltuin met ruim terras, 3 vergaderzalen, 2 boardrooms en vanaf het voorjaar 2019 een volledig nieuwe Oranjerie met zowel een Restaurant- als Bistronomie concept.

Meer informatie over vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist? Bekijk dan hier het arrangement voor uw vergaderbijeenkomst op een kasteel in Zeist in de bossen.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850