Menu
Vergaderen

Vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven

Vergaderen in het centrum van Eindhoven

Het onlangs gerenoveerde hotel in het hart van Eindhoven is de perfecte uitvalsbasis voor zakenreizigers. Met snelle wifi en een eigen parkeergarage hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verbinding of parkeergelegenheid. Bovendien biedt de centrale ligging gemakkelijke toegang tot alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad, waardoor u geen tijd verspilt aan het reizen van de ene locatie naar de andere.  Wilt u vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven? Lees dan hier de mogelijkheden voor het vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven!

Vergaderen in het centrum van Eindhoven

Deze vergaderlocatie biedt u de keuze uit maar liefst 7 moderne vergaderzalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen tot wel 80 personen. De vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en een modern click & share presentatiesysteem, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van uw bijeenkomst. Of u nu een kleine vergadering wilt organiseren of een grotere conferentie, de vergaderzalen bieden de ruimte en de faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst.

Vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven

Ligging en bereikbaarheid in het centrum van Eindhoven

Het hotel is goed bereikbaar met de auto, vanwege de nabijheid van de A2 en A67 snelwegen. Het hotel biedt voldoende parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Bovendien is het vliegveld van Eindhoven slechts 15 minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer. Deze vergaderlocatie heeft een gunstige ligging en is gemakkelijk bereikbaar. Het hotel bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het centraal station en diverse bezienswaardigheden zoals het Van Abbemuseum en het Philips Stadion.

Meer informatie over vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven? Bekijk dan hier dit meerdaags vergaderarrangement in het bruisende centrum van Eindhoven!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850