Menu
Bedrijfsevenementen

Bedrijfsuitje op het water – Lekker touren door Giethoorn

Beleef samen met uw collega’s of relaties een dagje Giethoorn vanaf het land en vanaf het water. U start te dag op de fiets en eindigt de dag op een punter door de kleine grachtjes van Giethoorn.

Ochtendprogramma van dit bedrijfsuitje op het water – Fluisterfietstocht
10:00: Ontvangst
U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie in “De dames van de Jonge”. We heten u welkom en vertellen u het eerste gedeelte van het dagprogramma.

10:30: Fluisterfietstoer
Nu is de tijd rijp. Na een korte instructie over het gebruik van de fiets begint dan ook daadwerkelijk de beleving De rit die u rijdt, voert door authentieke dorpen en stadjes. Bovendien voert deze rit u door een prachtig stukje natuur met allerlei bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden, waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op het terras of aan de bar. De fluisterfietstoer is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

13:00: Picknick
Na deze ontspannende tocht staat er voor eenieder een overheerlijke picknick klaar, dus smullen maar!

Giethoorn

Middagprogramma van dit bedrijfsuitje op het water – Puzzelvaart
14:00: Punter puzzelvaart
Schippers ahoi stap aan boord van een punter en los de puzzel op. Met ca. 4 à 5 personen stapt u aan boord van een punter. Aan de hand van een routebeschrijving vaart u langs de waterlopen van Giethoorn.
Elk team ontvangt opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden.Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten. Na de pauze hervatten we de tocht voor het tweede deel.

16:30: Prijsuitreiking
Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles lekkere wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte van dit Bedrijfsuitje op het water. Of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Giethoorn.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl