Menu
Bedrijfsevenementen

Bedrijfsuitje – Dagje achter de schermen in het Media Park

Samen met uw collega’s of relaties krijgt u een uniek kijkje achter de schermen op het Media Park in Hilversum. Aan de hand van diverse activiteiten gaat u ontdekken hoe de wereld van televisie in elkaar zit.

  • Bij het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum wordt u ontvangen tussen 10:00 – 10:30 met koffie/thee en een tv-gebakje.
  • Media Park Tour / 11:00 – 12:00 uur: Aansluitend wordt de groep tijdelijk in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft eerst de Media Park Tour krijgt en daarna de rondleiding bij Beeld en Geluid, en de andere helft andersom.
  • Rondleiding Beeld & Geluid / 12:00 – 13:00 uur: Voor of na de Media Park tour maakt u een spannende en afwisselende ontdekkingsreis door het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid.
  • Aansluitend Lunch van 13:00 uur tot 14:00 uur: In het Grand Café van Beeld en Geluid staat een lekker lunchbuffet voor u klaar met soep, een ovenvers belegd broodje, een broodje kroket, een glas melk of karnemelk en onbeperkt thee en koffie
  • Interactieve filmpresentatie: 60 jaar Amusement op TV / 14:00 – 15:00 uur: In een filmpresentatie in de theaterzaal wordt u meegenomen op een tijdreis langs ontwikkelingen en hoogtepunten uit bijna 60 jaar Nederlands televisieamusement. Laat u dus eens ouderwets vermaken met de televisieparels uit de genres cabaret, comedy, satire en show.

U kunt ook kiezen uit de volgende presentaties:

  • 60 jaar spraakmakende TV
  • Naoorlogse geschiedenis
  • Omroepgeschiedenis
  • Water, vriend of Vijand

Vervolgens gaat u verder met

  • Beeld en Geluid Experience / 15:00 – 17:30 uur: Na de filmpresentatie maakt u een spannende en afwisselende ontdekkingsreis door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Kies zelf een bekende Nederlander, die u virtueel door onze wereld van radio en televisie leidt. Van Kooten en De Bie, de traan van Máxima, het afscheid van Swiebertje, Jim en Jamai in de eerste Idols-finale of Arjen Robben op het WK van 2010. Herleef al die indrukwekkende, mooie en ontroerende televisiemomenten. Maar presenteer ook eens zelf het nieuws, word quizmaster, dj of vj en maak uw opkomst door de showdeur! De resultaten en opnames van alles wat u doet, worden voor u opgeslagen en staan bij thuiskomst voor u klaar op het web.

U kunt ook kiezen voor een workshop of voor het bijwonen van een live-uitzending.

Bekijk hier het gehele arrangement – Bedrijfsuitje Dagje Media Park

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl