Menu
Bijeenkomsten / Vergaderen

8 uur vergaderen op een ideale locatie in Breda

8 uur vergaderen op een ideale locatie in Breda

Samen met uw team 8 uur vergaderen op een ideale locatie in Breda doet u met ons Vergaderarrangement. De vergaderruimtes zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten van elke omvang en helpen u graag om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. De professionele en ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te assisteren bij het plannen en organiseren van uw bijeenkomst, van catering tot audiovisuele apparatuur. Kies voor uw volgende zakelijke evenement in Breda deze locatie en we garanderen dat het een succes zal zijn.

8 uur vergaderen op een ideale locatie in Breda

Een viersterrenhotel, prachtig gelegen aan de rand van het Mastbos. Het hotel ligt dicht bij het historische stadscentrum van Breda en is een oase van rust voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die een bezoek brengen aan de provincie Noord-Brabant. De eenvoudige toegang tot de snelwegen A16 en A58 maakt het hotel uitermate geschikt voor een langer of korter verblijf in de regio.

Deze vergaderlocatie beschikt over diverse typen kamers en de zalen zijn beschikbaar voor groepen van 4 tot 125 personen, in diverse opstellingen. De 8 ruime en nette vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond en op de 3de etage.

De omgeving

Breda heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan de talloze gezellige cafés en restaurants, kroegen en andere uitgaansgelegenheden. Maar kijk ook eens goed om je heen. Vanuit Breda ben je binnen no-time in prachtige, groene natuurgebieden zoals het Markdal of het Mastbos.

Boek nu uw Vergaderarrangement bij deze locatie in Breda!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850