Menu
Bedrijfsuitjes / Bijeenkomsten

Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje dat de teamspirit van uw medewerkers naar een hoger niveau kan tillen? Zoek dan niet verder! Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor echte Teamplayers begint bij u op het bedrijf en is gegarandeerd een ervaring die u en uw collega’s niet snel zullen vergeten.

Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Het uitje begint met een onverwacht bezoek van het SWAT team, dat uw kantoor binnenstormt en u en uw collega’s arresteert wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels. Het is een spectaculaire start van het avontuur dat uw team de komende uren zal beleven.

Gedurende het uitje zullen uw medewerkers verschillende uitdagende opdrachten uitvoeren die hun teamworkvaardigheden op de proef stellen. Het doel is om samen te werken om te ontsnappen uit de handen van de autoriteiten en om te bewijzen dat uw team de beste is.

Het uitje is niet alleen spannend, maar ook zeer leerzaam. Het is namelijk ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen uw medewerkers te verbeteren en om hen te helpen elkaar beter te leren kennen. Dit kan bijdragen aan een betere werksfeer en een hogere productiviteit.

Hoe ziet de dag eruit?

Nadat u voorzien bent van passende kledij en alle multimediale eigendommen zijn ingenomen, begeleidt het Swat team u naar de touringcar. Deze brengt u naar Paasloo. Onderweg is er een gevangenis lunch voor aan boord en moet men de strikte orders van het SWAT team opvolgen. Daarnaast is er uiteraard ook nog een kleine pauze.

De 1e groep wordt opgesloten in het gevangenis transport en gaat de strijd aan om als snelste team met de juiste code zich te melden bij de vluchtauto. Tevens gaat de 2e groep de battle arena in voor de gevangenisopstand en wordt een uur later op transport gezet. De 1e groep beleeft de gevangenisopstand bij terugkomst.

De middag wordt afgesloten met een barbecue of buffet en een dame blanche of sorbet als afsluiting.

Durft u het aan om dit uitdagende bedrijfsuitje te boeken voor uw team?

Dit is een geweldige manier om uw medewerkers te belonen voor hun harde werk en om ze te helpen hun teambuilding-vaardigheden te verbeteren. Wacht niet langer en boek nu dit avontuurlijke uitje voor uw team van echte Teamplayers!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Tel: 088-5405850
Mail: reserveringen@businessbookers.nl