Menu
Bijeenkomsten / Vergaderen

3 Prachtige landgoederen om op te vergaderen

3 Prachtige landgoederen om op te vergaderen

Of u nu op zoek bent naar een intieme en serene omgeving om uw creativiteit te bevorderen, of een ruimte nodig heeft om uw team samen te brengen, deze 3 Prachtige landgoederen om op te vergaderen bieden de ideale setting voor uw bijeenkomst.

2-daags Vergaderarrangement aan de rand van de Veluwe – Overnachten op een historisch landgoed

Op dit historisch landgoed aan de rand van de Veluwe kunt u zich terugtrekken en meerdaags vergaderen te midden van een fascinerende natuur. Het landgoed biedt een inspirerende omgeving die uitnodigt tot creativiteit en reflectie. Na een productieve vergaderdag kunt u ontspannen tijdens een heerlijke wandeling in het Nationaal Natuurpark de Veluwezoom. Geniet van de frisse lucht en het prachtige uitzicht terwijl u uw gedachten op een rijtje zet en nieuwe energie opdoet.

Meerdaags vergaderen op een sfeervol landgoed in Twente

Als u op zoek bent naar een groene en inspirerende omgeving voor uw volgende meerdaagse vergadering, dan hebben wij de ideale plek voor u gevonden. Ons landgoed in Twente biedt alles wat u nodig heeft om uw 2-daagse bijeenkomst tot een succes te maken. Naast uitstekende vergaderfaciliteiten bieden wij ook culinaire hoogstandjes waar u van kunt genieten. Onze chef-kok bereidt de meest verrukkelijke gerechten met verse en lokale ingrediënten. Daarnaast kunt u ook de natuur in om te wandelen of te fietsen, of even ontspannen in onze wellness.

Vergaderen in een Limburgs Kasteel

Op dit landgoed combineren we de ambiance van vroeger met de techniek van nu. Hierdoor kunnen we u een unieke en inspirerende omgeving bieden voor uw volgende vergadering. Onze mooie zalen zijn volledig uitgerust met moderne technologieën, zodat u uw vergadering soepel en efficiënt kunt laten verlopen. Maar ook de rust en service die ons landgoed biedt, maken vergaderen tot een waar genot. Ons personeel staat altijd voor u klaar en zal er alles aan doen om uw vergadering zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Boek nu een van deze 3 Prachtige landgoederen om op te vergaderen voor uw volgende bijeenkomst!=