Menu
Bedrijfsuitjes / Teambuilding

Dagje Zeilen met collega’s op een klipper

Dagje Zeilen met collega's op een klipper

Als u op zoek bent naar een unieke ervaring om samen met uw collega’s aan teambuilding te werken, dan is een dagje zeilen met collega’s op een klipper een geweldige optie. Tijdens deze activiteit kunt u samen met uw team de kracht van de wind en het water ervaren en genieten van de prachtige omgeving op het water. Een klipper is een traditioneel Nederlands zeilschip dat zich uitstekend leent voor een ontspannen en gezellige dag op het water. Het is een fantastische manier om de banden met uw collega’s te versterken en samen een onvergetelijke ervaring te beleven.

Dagje zeilen met collega’s op een klipper

Niets is zo ontspannend als een middagje uitwaaien op het weidse IJsselmeer. Vanuit de havens van Muiden of Amsterdam vertrekt u met een schip om te genieten van de rust en de schoonheid van het water. Voel de wind in uw haren terwijl u de zeilen hijst en het schip over het water glijdt. Na de zeiltocht gaat het schip voor anker en kunt u zich opmaken voor een heerlijke barbecue. Geniet van het prachtige uitzicht over het water terwijl u samen met uw gezelschap smult van het lekkere eten. Deze middag is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en nieuwe energie op te doen.

Het voorbeeld programma

Om 15.30 uur wordt u aan boord van het schip hartelijk ontvangen door de bemanning met een drankje en een borrelhapje. Vervolgens vertrekt het schip vanuit Muiden richting het IJsselmeer, waar u zelf de zeilen mag hijsen onder toeziend oog van de bemanning. Het schip laat zich makkelijk zeilen, dus u kunt zelfs aan het roer staan als u wilt. Geniet van de rust en de schoonheid van het water terwijl u overstag gaat, oploeft en afvalt. Om 18.00 uur worden de zeilen gestreken en gaat het schip voor anker. Hier kunt u genieten van een heerlijke barbecue terwijl u uitkijkt over het prachtige uitzicht. Na de koffie gaat het schip terug naar de haven en om 19.30 uur bent u weer terug in Muiden. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarbij u de kracht van de natuur en het water ervaart en kunt genieten van goed gezelschap en lekker eten.

Bijzonder zeilschip helemaal van deze tijd

De klipper is in 2019 geheel opnieuw ingericht naar de eisen van deze tijd, comfortabel en stijlvol. Het schip is geschikt voor maximaal 50 personen. Bar aanwezig. Muiden ligt 15 km van Amsterdam aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan op 3 minuten lopen van de boot.

Dit is een fantastische manier om de banden met uw collega’s te versterken en samen een onvergetelijke ervaring te beleven. Wacht niet te lang, boek nu en kom een dagje zeilen met collega’s op een klipper!