Menu
Bedrijfsvoering

Zorg dragen voor een prima onderhoud van je bedrijfsauto’s

Wanneer je eigenaar bent van een onderneming en daardoor ook in het bezit bent van bedrijfsauto’s, dan wil je natuurlijk niets liever dan dat je bedrijfsauto’s prima blijven functioneren. Dat zorgt er namelijk voor dat je werknemers tevreden blijven. Echter wil je daar ook niet teveel geld aan uitgeven, omdat je zeker in tijden van crisis wilt besparen en geld wilt reserveren voor belangrijke zaken.

Zoek in je netwerk naar mogelijkheden

Een goedkoop onderhoud van je bedrijfsauto’s is goed mogelijk door bijvoorbeeld afspraken te maken met iemand in je netwerk. Deze kan vaak tegen een vriendenprijs voor het onderhoud van je bedrijfsauto’s zorg dragen. Dat scheelt jou niet alleen een hoop geld, ook kan het de connecties in je netwerk versterken, wat jou uiteindelijk ook weer klandizie kan opleveren.

Het vervangen van onderdelen op een goedkope manier

Wanneer een onderdeel van je bedrijfsauto’s vervangen moet worden, wanneer deze versleten of kapot is, kan dat ook prima door tweedehands onderdelen aan te schaffen. Vaak kan dit heel gemakkelijk online geregeld worden bij bijvoorbeeld venauto.nl. Voordat je het weet heb je de onderdelen al in huis en zijn je bedrijfsauto’s weer gerepareerd door de kennis in je netwerk. Dat bespaart je een hoop gedoe voor weinig geld!

Besparen als winst voor je onderneming

Succesvol ondernemen zit vaak in de kleine dingen. Door gebruik te maken van diverse mogelijkheden, kun je er voor zorgen dat je prima omzet kunt blijven behalen. Niet alles dat goedkoop is, is slecht voor je onderneming. Het kan zomaar eens een prima hulpmiddel zijn om in tijden van crisis te overleven en te besparen op onnodige kosten. Sla je ondernemingsplan er nog eens op na en denk er eens over na hoe jij beter kunt omgaan met je uitgavenpatroon.