Menu
Bijeenkomsten

Vergaderen met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Boekt u dan nu dit vergaderarrangement! Want waar heeft u uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeeft u zich in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur parkeren en de bus stopt voor het PEC Zwolle stadion. Beter kan bijna niet!

Vergaderen in Zwolle

Wat kunt u verwachten?

De Red Bull Room biedt ruimte aan 22 personen in vergadersetting, of 35 personen in theateropstelling. Een betere plek om inspiratie op te doen, een presentatie te houden of in alle rust te brainstormen met elkaar is er niet. Maak gebruik van de high end boardroom of presenteer op het presentatieplein voor collega’s of klanten. Met een groot scherm, goed geluid en afscherming van andere bezoekers heb je haast niet door dat je na de vergadering in je racestoel zult stappen.

We bieden verschillende mogelijkheden om het vergaderarrangement uit te breiden, dit kan bijvoorbeeld met een Race Experience, een diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Een belangrijk aspect voor het houden van een vergadering op locatie is toch wel de bereikbaarheid. Op deze locatie zit u dan helemaal goed! Komt u met de auto, kan rijdt u zo door de slagboom het PEC Zwolle terrein op en keer je voor het Station rechtsaf richting de Ceintuurbaan. U kunt bij ons voor de deur parkeren en met de lift of de trap naar de 2e verdieping gaan.
Kom je met de bus, met lijn 3, 7 en 70 stopt voor het PEC Zwolle stadion, de bushalte heet Boerendanserdijk.

Een super toffe locatie waar u gegarandeerd een geslaagde vergaderbijeenkomst zult hebben! Komt u binnenkort ook vergaderen in Zwolle?

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850