Menu
Dagje uit

Middagje Zeilen op een klipper – Review tip

Middagje Zeilen

Een middagje zeilen met een prachtige klipper. Vertrek vanuit Amsterdam of vestingstad Muiden en waai lekker uit op het weidse IJsselmeer. Aan het eind van de vaartocht gaat het schip voor anker en kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Nodig uw collega’s uit om eens zo’n heerlijk middag en avond op het water samen te beleven! Lees hier meer over dit middagje zeilen op een klipper en wat uw voorgangers ervan vinden.

Bij dit middagje zeilen is inbegrepen:

  • Beschreven programma
  • Scheepshuur
  • Catering
  • Drankjes van de scheepsbar

Bijzonder zeilschip helemaal van deze tijd

De klipper is in 2019 geheel opnieuw ingericht naar de eisen van deze tijd, comfortabel en stijlvol. Het schip is geschikt voor maximaal 50 personen. Bar aanwezig. Muiden ligt 15 km van Amsterdam aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan op 3 minuten lopen van de boot.

Middagje Zeilen

Uw voorgangers ervaarde dit middagje Zeilen zo: ” We hebben een hele geslaagde dag gehad. Mooie boot en de catering was echt top! Alles vers gemaakt, super. Er is ook veel ruimte voor overleg over de invulling van de dag.”

Meer informatie over zeilen op een klipper? Bekijk dan hier het arrangement met een middagje zeilen uit Muiden of Amsterdam!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw bedrijfsuitje!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850